Kotimaiset marjat tuovat pirteyttä ja väriä myös pääsiäisen aikaan. Marjat raikastavat suklaiset leivonnaiset sekä toimivat upeasti myös sitrushedelmämakujen kanssa.
Väritä marjoilla
Tyrnimarjoista saa pääsiäisen aurinkoista väriä tarjottaviin, tummat marjat kuten mustaherukka tuovat kontrastia pääsiäispöytään ja vadelman punainen sopii ihanasti keltaisten sävyjen kanssa.

-
Mustaherukka-solmupullat
-
Mansikka-lime minipiirakat
-
Suklaakakku vadelma- ja valkosuklaatäytteillä
-
Vadelma-kinuskitäytekakku
-
Mehevä mustaherukka-suklaatäytekakku
-
Vadelmajuustokakku minttusydämellä
-
Vadelma-valkosuklaajuustokakku
-
Mustikka-sitruunakakku
-
Kinuski-kakkutikkarit vadelmayllätyksellä
-
Mansikka & tyrni pasha
-
Keltainen rahkakakku
-
Mansikka & tyrni juustokakku