Pakastemarjat

100% SUOMALAISET PAKKASMARJAT

Pieniin Pakkasmarjoihin mahtuu uskomattoman paljon hyvää. Ne kerätään laatutarhaviljelmiltä ja Suomen puhtaista metsistä. Koko ketjussamme noudatetaan yhdessä sovittuja eettisen, sosiaalisen, yritys- ja ympäristövastuun periaatteita.

Pakastamme marjat Suonenjoella huippu nopeasti ja energiatehokkaasti sekä pakkaamme ne värikkäisiin pakkauksiin, jotka tunnistat helposti kaupan pakkasessa. Pakkasmarjat jakavat väriä, iloa ja hyvää oloa ympärilleen koko vuoden.

Viljellyt marjat

Viljellyt marjamme tulevat Pakkasmarjalle osaavilta sopimusviljelijöiltä. Viljelijät noudattavat Laatutarhaohjeiston mukaista viljelytapaa, viljellen vastuullisesti ja ympäristöämme kunnioittain.

Metsämarjat

Metsämarjamme ovat peräisin Suomen puhtaista metsistä. Marjat hankitaan vastuullisesti ja luontoamme kunnioittaen (ETL ry / LTTY).

Valmiit marjasekoitukset

Valmistamme erityisen maukkaita 100% SUOMALAISIA marjasekoituksia helpottamaan monipuolista marjojen käyttöä. Näistä marjasekoituksista surautat vaikka raikkaimmat smoothiet, koska suomalaisia marjoja ei tarvitse kuumentaa.

Luomumarjat

Luomumarjamme ovat peräisin luomuvalvonnan piiriin kuuluvilta marjaviljelmiltä Suomesta. Pysyäksesi kunnossa huolehdithan muutenkin tasapainoisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta sekä terveellisistä elämäntavoista.