Töihin Pakkasmarjalle

Hae Suomen marjaisimpaan työyhteisöön! Pakkasmarja on marjanviljelijöiden omistama moderni marjayritys, jonka tuotteet ovat hyvin tunnettuja Suomessa.

Yrityksen marjatuotteita löydät ympärivuoden lähes jokaisen kotimaisen kauppaketjun pakastealtaasta ja kesäisin myymälöiden hedelmä- ja vihannesosastoilta. Kiinnostaisiko sinua työt kotimaisten marjojen parissa?

Työpaikka & kulttuuri

Toimimme oikein ja työntekijöistämme huolehtien, yhteistyökumppaneitamme arvostaen ja luonnosta välittäen. Meille on tärkeää, että koko toiminnassamme noudatetaan yhdessä sovittuja eettisen, sosiaalisen, yritys- ja ympäristövastuun periaatteita.

Hyvä ilmapiiri ja mahtavat työkaverit ovat monien työntekijöidemme mielestä parasta Pakkasmarjalla. Se, että työntekijöitä arvostetaan ja yritys on kehittynyt jatkuvasti eteenpäin, on syy usean pitkän työuran takana:

  • Digitalisaatio, automatiikka ja robotiikka näkyvät päivittäisessä työssämme aina tuotannosta toimistotöihin. Pysyäksemme kehityksen kärjessä
  • Meillä on viihtyisä taukotila.
  • Saamme nauttia yrityksen marjatuotteista tauoillamme aterian piristävänä lisänä.
  • Talo tarjoaa myös kahvit henkilöstölle.
  • Työturvallisuuteen ja -terveyteen panostetaan.
  • Olemme panostaneet työpisteiden ergonomiaan ja työturvallisuuteen.
  • Vakinaisessa työsuhteessa työntekijällemme kuuluu myös Smartum kulttuuri- ja liikuntasaldo.
  • Kannustamme jokaista myös kehittymään ja kouluttautumaan.
  • Meillä asioihin pääsee vaikuttamaan. Parannamme koko ajan sisäistä viestintäämme, jotta tieto kulkisi nopeasti yrityksessämme.
  • Järjestämme henkilöstötapahtumia ja opintoretkiä tiivistääksemme yhteishenkeämme.

Työpaikka mansikkakaupungissa

Kaikki työpaikkamme sijaitsevat Suonenjoella, joka tunnetaan makeasta mansikastaan. Tänne on helppo ja nopea tulla niin junalla, bussilla kuin autolla lähikaupungeista ja -kunnista.

Tarvittaessa ja tehtäväkentän salliessa on mahdollista työskennellä etänä.  Asuinpaikkanakin Suonenjoki on oiva valinta, sillä kaupunki panostaa jatkuvasti kunnan palveluiden ja vapaanviettomahdollisuuksien kehittämiseen.

Tutustu työntekijöihin

Meillä työntekijöiden vaihtuvuus on pientä. Tavoitteenamme on mahdollistaa työntekijöillemme inspiroiva toimenkuva ja ihmisen kokoinen työpaikka. Jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus kehittyä. Lue työntekiätarinat ja tutustu meihin.

Huolehdimme työntekijöistämme

Olemme viljelijöiden omistama yritys, joten arvostamme suuresti niin viljelijöitä, kuten myös työntekijöitämme marjatehtaalla. Työntekijävastuullisuus on yksi toimintamme kulmakiviä, josta emme tingi.