Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Marjanviljelijöiden oma
marjayritys Suonenjoelta

Pakkasmarja Oy

Olemme rehti marjanviljelijöiden oma marjayritys ja tehtävänämme on tarjota kaikille suomalaisille kotimaisia, turvallisia ja terveellisiä marjatuotteita vuoden jokaisena päivänä.

Valmistamme ja kehitämme tuotteita kotimaisista viljellyistä-, metsä- ja luomumarjoista, joita on saatavilla pakasteena ympäri vuoden ja tuoreena satokauden aikaan kauppojen ja tukkujen pakaste- ja tuoreosastoilla.

Toimintamme voima on marjanviljelijöissä – meille äärimmäisen tärkeä tehtävä on turvata suomalainen marjanviljelytyö myös tulevaisuudessa ja olla luotettava kumppani viljelijöille turvataksemme hyvälaatuiset raaka-aineet marjatuotteisiimme.

 

 • Viljelijöiden
  perustama

 • Liikevaihto
 • Marjalajit
 • Täysin kotimaisia
  lopputuotteita

 • Sopimusviljelijöitä
 • Työntekijät
   width=

 

Arvot

Pakkasmarjan arvot ovat muotoutuneet ajan myötä ihan niistä asioista, jotka ovat meille ja asiakkaillemme niitä olennaisimpia asioita. Joka päiväiset valintamme perustuvat näihin arvoihin.

Kotimaisuus

Koska kotimaiset laadukkaat marjat ovat meille sydämen asia, muissakin valinnoissamme suosimme ensisijaisesti aina kotimaisuutta. Haluamme osaltamme olla mukana luomassa työpaikkoja ja auttamassa Suomea menestykseen. 

Vastuullisuus

Raaka-aineemme ovat luonnon aarteita, joten meille olennaista on suojella niiden kasvuympäristöä ja tehdä asiat oikein ja puhtaasti, jotta jatkossakin kotimaiset marjat olisivat niitä kaikkein turvallisimpia ja terveellisimpiä. Jotta saamme marjasadot laadukkaina talteen, työllistämme paljon suoraan ja välillisesti. Valvomme koko ajan, että kaikki ketjussamme pärjäävät ja voivat hyvin.

Tutustu tarkemmin marjojemme vastuullisuuspolkuun tästä.

Laatu

Meille on erittäin tärkeää tehdä asiat hyvin ja laadukkaasti. Intohimomme on kehittää toimintojamme joka päivä. Haluamme olla paras marja-asiantuntija suomessa. Koska kotimaiset marja-raaka-aineet ovat arvokkaita, on erittäin tärkeää, että tuotteidemme laatu on kunnossa.

Kustannustehokkuus

Meidän työtämme tarvitaan, kun teemme asiat tehokkaasti ja joustavasti. Meille on ensisijaisen tärkeää, että sopimusviljelijämme pärjäävät, joten hinnoittelumme perustuu raaka-aineiden hintoihin. Lisäämme tuotteidemme hintoihin vain sen verran, että toiminnallamme on jatkuvuutta ja pystymme kehittämään niitä.

Historia

Olennainen osa meidän suomalaisten kesää ja Pakkasmarjan syntyhistoriaa ovat kotimaiset mansikat. Tästä saamme kiittää erästä opettajaa, joka vaikutti aikoinaan Suonenjoella.

Lue lisää