mansikat

Marjanviljelijöiden oma
marjayritys Suonenjoelta

Pakkasmarja Oy

Pakkasmarja on viljelijöiden omistama marjayritys, joka työllistää 250 sopimusviljelijäperhettä ja suuren määrän poimijoita rehdisti ja vastuullisesti. Toimintamme voima on marjanviljelijöissä – meille on äärimmäisen tärkeää turvata suomalainen marjanviljelytyö myös tulevaisuudessa.

Tehtävänämme on tarjota kaikille suomalaisille kotimaisia, turvallisia ja terveellisiä marjatuotteita vuoden jokaisena päivänä sekä inspiroida marjojen käyttöön. Valmistamme ja innovoimme tuotteita kotimaisista viljellyistä-, metsä- ja luomumarjoista, joita on saatavilla pakasteena ympäri vuoden ja tuoreena satoaikaan kauppojen ja tukkujen pakaste- ja tuoreosastoilla.

 • Viljelijöiden
  perustama

  perustettu1982
 • Liikevaihto
  liikevaihto
 • Marjalajit
  marjalajit
 • Täysin kotimaisia
  lopputuotteita

  kotimaisuus
 • Sopimusviljelijöitä
  sopimusviljelijat
 • Työntekijät
  tyontekijat

Arvot

”Pakkasmarjan arvot ovat muotoutuneet ajan myötä ihan niistä asioista, joita me pakkasmarjalaiset arvostamme ja mitä haluamme vaalia joka päivä, kun teemme valintoja työssämme.”

Kotimaisuus on meille sydämenasia

Koska kotimaiset laadukkaat marjat ovat meille sydämen asia, muissakin valinnoissamme suosimme ensisijaisesti aina kotimaisuutta. Haluamme osaltamme olla mukana luomassa työpaikkoja ja auttamassa Suomea menestykseen. 

kotimaisuus

Meillä vastuullisuus on välittämistä

Raaka-aineemme ovat luonnon aarteita, joten meille olennaista on suojella niiden kasvuympäristöä ja tehdä asiat oikein ja puhtaasti, jotta jatkossakin kotimaiset marjat olisivat niitä kaikkein turvallisimpia ja terveellisimpiä.

Jotta saamme marjasadot laadukkaina talteen, työllistämme paljon suoraan ja välillisesti. Meillä on tärkeää, että hankintaketjussamme noudatetaan yhdessä sovittuja eettisen, sosiaalisen, yritys- ja ympäristövastuun periaatteita. Tutustu tarkemmin marjojemme vastuullisuuspolkuun tästä.

vastuulllisuus

Haluamme olla paras marjan laadussa

Meille on tärkeää tehdä asiat oikein ja laadukkaasti. Laatujärjestelmiämme kehitetään koko ajan ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Myös sopimusviljelijämme noudattavat laatutarhaohjeiston mukaista viljelytapaa.

Haluamme olla paras marjan laadussa ja uskomme tuon intohimoisen tavoitteen olevan menestyksemme salaisuus. Kotimaiset marjat ovat arvokkaita, joten niiden laadun - turvallisuus, terveellisyys ja maku - on oltava priimaa!

lapsi-ja-marjat

Historia

Olennainen osa meidän suomalaisten kesää ja Pakkasmarjan syntyhistoriaa ovat kotimaiset mansikat. Tästä saamme kiittää erästä opettajaa, joka vaikutti aikoinaan Suonenjoella.

Lue lisää