Vastuullinen Pakkasmarja

Vastuullisuus on meidän kaikkien asia, sinun ja minun. Jokainen ostopäätös on myös vastuullisuusteko, kurkkaa siis pussin takapuolta. Lue viimeisin vastuullisuusraporttiimme.  

Jonkin niin hyvän kuin marjojen ei kuuluisi ikinä tehdä kenellekään mitään pahaa.
Silti niiden nimissä on viime aikoina tapahtunut ikäviä juttuja. Sellaisia, joita ei tekisi
mieli edes ajatella. Ajateltava kuitenkin on, etteivät marjat jäisi kokonaan syömättä.Meillä on puhtaat marjat pussissa. Olemme viljelijöiden omistama yritys, joka luo työtä oman henkilöstön lisäksi 250 sopimusviljelijäperheelle ja isolle määrälle poimijoita. Rehdisti ja vastuullisesti. Niinpä emme ole halvin valinta – mutta toisinaan on tärkeämpiäkin valintakriteereitä.

Vastuullisuus on tärkeä osa strategiaamme. Vastuullisuustyömme pohjautuu arvoihimme. Pakkasmarjan arvot kotimaisuus, vastuullisuus ja laatu ovat muotoutuneet ajan myötä ihan niistä asioista, joita me pakkasmarjalaiset arvostamme. 

Vastuullinen viljelijöiden oma marjayritys

Arvojemme mukaisesti toimimme oikein ja työntekijöistämme huolehtien, yhteistyökumppaneitamme arvostaen ja luonnosta välittäen. Meille on tärkeää, että koko toiminnassamme noudatetaan yhdessä sovittuja eettisen, sosiaalisen, yritys- ja ympäristövastuun periaatteita.

Viljeltyjen marjojen hankinta & vastuullisuus

Meille on äärimmäisen tärkeää olla luotettava kumppani viljelijöillemme ja turvata suomalainen marjanviljelytyö myös tulevaisuudessa.

Metsämarjojen hankinta & vastuullisuus

Teemme vastuullisuustyötä metsämarjahankinnoissa määrätietoisesti tarkastamalla yhteistyökumppaneidemme toimintaa säännöllisesti. Hankintaketjussamme on sitouduttu noudattamaan yhdessä sovittuja eettisen, sosiaalisen, yritys- ja ympäristövastuun periaatteita.

Varmistamme, että metsämarjojen poimijoista huolehditaan hyvin, heitä kohdellaan oikeudenmukaisesti ja että luontoa ei vahingoiteta metsämarjoja poimittaessa.

Tuoteturvallisuus on olennainen osa vastuullisuuttamme

Käytössämme on tarkat hyväksyntämenettelyt raaka-aineille ja pakkausmateriaaleille. Koko tuotantoprosessin kattava omavalvontamme, jäljitettävyys, sertifioidut elintarviketurvallisuus- ja laatujärjestelmät sekä huolellisesti laaditut tuotetiedot takaavat turvalliset ja laadukkaat tuotteet. Tavoitteenamme on olla paras marjojen laadussa.

Ympäristövastuu

Raaka-aineemme ovat luonnon aarteita, joten meille olennaista on suojella niiden kasvuympäristöä ja tehdä asiat oikein ja puhtaasti, jotta jatkossakin kotimaiset marjat olisivat niitä kaikkein turvallisimpia ja terveellisimpiä.

Vastuunamme on saada terveelliset marjat osaksi suomalaisten arkea

Olemme ottaneet vastuullemme inspiroida suomalaisia terveellisten marjojen käyttöön osaksi päivittäistä ruokavaliota. Marjoista saat helposti ja monipuolisesti vitamiineja, kivennäisaineita ja kuituja. Marjoja suositellaan nautittavaksi vähintään kahden desilitran verran joka päivä.