Terveelliset marjat osaksi suomalaisten arkea

Hyvinvointi & reseptiikka

Olemme ottaneet vastuullemme inspiroida suomalaisia terveellisten marjojen käyttöön osaksi päivittäistä ruokavaliota. Marjoista saat helposti ja monipuolisesti vitamiineja, kivennäisaineita ja kuituja.

Marjoja suositellaan nautittavaksi vähintään kahden desilitran verran joka päivä. Esimerkiksi suomalaiset  mustaherukat sisältävät huomattavasti enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini.

Kun mietit esimerkiksi mitä vitamiineja ja kuinka paljon mikäkin marja sisältää, löydät vastauksen sivuiltamme ja muista kanavistamme. Tiedot ovat peräisin luotettavista asiantuntijalähteistä.

Pysyäksesi kunnossa huolehdithan muutenkin tasapainoisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta sekä terveellisistä elämäntavoista.

Jotta voisit hyödyntää marjoja mahdollisemmin monipuolisesti ja helposti, luomme jatkuvasti uusia reseptejä itse ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Tavoitteenamme on luoda resepteistä sellaisia, että marjat säilyttäisivät terveelliset ominaisuutensa ja että reseptien marjapitoisuus on suuri. Unelmamme on, että jokainen löytää oman lempitapansa käyttää ja nauttia marjoja.

Takaisin Vastuullisuus-sivulle