Smuuti jäätelöt

Suomalaisista marjoista tehty jäätelö, kuohkea kuin mikä

Valmistamme täällä Suonenjoella ainutlaatuisen kuohkeita SMUUTI jäätelöitä suomalaisista marjoista. Näissä jäätelöissä on peräti 72 % marjaa. Se on paljon se! Siispä nyt saat herkutella osan päivän marja-annoksesta herkullisen jäätelön muodossa.

SMUUTI jäätelöiden marjoja ei ole kuumennettu, siksi mahtava maku ja muut luonnon hyvyydet ovat visusti tallella. Ne ovat maidottomia ja vegaanisia, siksi ne sopivat moneen ruokavalioon. Löydät SMUUTI jäätelöt hyvin varustelluista ruokakaupoista. Jos ei löydy, pyydä kauppiastasi tilaamaan.”

Mansikkaiset Smuutit tehdään hukalta
pelastetuista mansikoista

Hyödynnämme mansikkaisiin SMUUTI jäätelömakuihin satokauden ylijäämämansikoita, joiden maku on priimaa, mutta ne eivät esimerkiksi kokonsa tai muotonsa puolesta sovellu muihin tuotteisiimme.Nyt SMUUTI mansikka & raparperi jäätelö myös kerta-annospikarissa!

MANSIKKA & RAPARPERI 150ml

Kolme marjaista makua:

”Miten näitä ihanuuksia nyt kuvailisi? Marjaa kuin mamman marjapiirakassa, raikkautta kuin smoothiessa ja kuohkeutta kuin kermavaahdossa. Mutta mitä se oikein on? Poimi SMUUTI kaupan pakkasesta ja maista itse.

Usein kysytyt kysymykset

Category: Smuuti kysymykset

Sokeri korostaa marjan makua ja antaa tuotteelle rakennetta. Halusimme käyttää SMUUTI jäätelössä mahdollisimman luontaista makeutusvaihtoehtoa ja siksi valitsimme perinteisen sokerin.

Category: Smuuti kysymykset

Jäätelössä on käytetty sakeuttamisaineena guarkumia ja johanneksenleipäpuujauhetta.

Käytämme sakeuttamisaineita, jotta jäätelöissä on kuohkea rakenne. Sakeuttamisaineiden käyttömäärät ovat mahdollisimman pienet toivotun rakenteen saamiseksi. Ilman sakeuttamisaineita SMUUTI jäätelöt olisivat nestemäisiä ja valuvia. Guarkumi (guar-kasvista jauhettua jauhetta) ja johanneksenleipäpuu jauhettuna antavat jokainen oman erilaisen toivotun rakenteen tuotteelle.

Category: Smuuti kysymykset

Alfa-syklodekstriini on liukoinen kuitu. Sitä valmistetaan entsymaattisesti GMO-vapaasta maissitärkkelyksestä. Alfa-syklodekstriini on EU:ssa hyväksytty uuselintarvikkeeksi. Uuselintarvikkeilla ei ole ollut merkittävää käyttöä elintarvikkeena ennen vuotta 1997. Alfa-syklodekstriinin käyttöä tai määriä ei ole rajoitettu lainsäädännössä, koska se on todettu laajoilla tutkimuksilla turvalliseksi elintarvikkeissa.

Category: Smuuti kysymykset

Tuote ei muutu nestemäiseksi missään vaiheessa vaan pysyy kuohkean moussemaisena, myös sulaessaan. Sulatuksen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa enintään yhden vuorokauden.

Suosittelemme ottamaan pakkauksesta tarvittavan määrän SMUUTI jäätelöä esimerkiksi tarjoiluastiaan ja laittamaan lopun pakkaseen takaisin. Anna astiassa olevan annoksen hiukan sulaa ja nauti!

Category: Smuuti kysymykset

Tuotteeseen ei ole lisätty suolaa. Ainesosaluettelossa mainittu suola tulee tuotteeseen luomusiirapin osana ja lainsäädäntö vaatii sen merkitsemisen näkyviin. Marjat sisältävät myös luontaisesti natriumia, joka merkitään ravintosisältötietojen suolamäärään.

Category: Smuuti kysymykset

SMUUTI jäätelöiden kotimaisia marjoja ei ole kuumennettu valmistuksen yhteydessä ja siksi jäätelöt sisältävät marjojen luontaisia vitamiineja.

SMUUTI Mansikka & punaiset marjat -jäätelö sisältää C-vitamiinia 38 mg/100 g (48 % päivittäisestä saantisuosituksesta). SMUUTI Mustikka & mustat marjat -jäätelö sisältää C-vitamiinia 23 mg/100 g (29 % päivittäisestä saantisuosituksesta).

Päivittäiseksi vitamiinien lähteeksi suosittelemme pakastemarjoja luontaisessa muodossaan.

Category: Smuuti kysymykset

Tuotteet ovat täysin kasvipohjaisia eli ne sopivat kasvisruokavalioon ja vegaaneille. Tuotteet eivät sisällä maitoa ja ne ovat myös laktoosittomia.

Category: Smuuti kysymykset

Tuotetta voidaan kutsua jäätelöksi. Jäätelöitä koskeva vanha Kauppa- ja teollisuusministeriön säädös jäätelöistä (KTM 4/1999) on kumottu 1.7.2012.

Markkinoilla on jo täysin kasviperäisiä vegaanisia jäätelötuotteita, jotka ovat usein valmistettu kookosmaitopohjaan. Halusimme tuoda jäätelökategoriaan mahdollisimman kotimaisen ja marjapohjaisen vaihtoehdon, jossa on hyvin runsaasti marjaa.