supermansikkapussi-marjatuote-banneri

Marjatuotteet

Pakkasmarjan tuotteita on saatavilla kaupoissa ympäri Suomen, tuoreena satoaikaan ja pakasteena joka päivä. Ne jakavat väriä, iloa ja hyvää oloa ympärilleen koko vuoden.

Valtaosa tuotteistamme ovat 100 %:sti marjaa, mitään niihin lisäämättä tai niistä poistamatta. Viilennämme ja pakastamme marjat erityisen tehokkaasti jolloin raikas maku ja vitamiinit säilyvät marjoissamme. Haluamme inspiroida sinua käyttämään marjoja, joten kehitämme marjoista myös innovatiivisia uusia tuotteita.

Nauti huoletta 

TURVALLISIA JA TERVEELLISIÄ MARJATUOTTEITA

Meille on tärkeää että voit turvallisesti nauttia marjatuotteistamme. Pakkasmarjalla työskennellään ulkopuolisen auditoijan todentamien elintarviketurvallisuusjärjestelmän BRC vrs. 8 mukaisesti. Tuotteemme ovat jäljitettävissä alkutuottajille saakka.

Viljelijämme noudattavat työssään Laatutarha-ohjeiston mukaista viljelytapaa ja metsämarjojen hankinnassa toimimme vastuullisesti ja luontoamme kunnioittaen (ETL ry / LTTY). Olemme viljelijöiden omistama vastuullinen marjayritys, joka luo työtä oman henkilöstön lisäksi 250 sopimusviljelijäperheelle ja isolle määrälle poimijoita.

Pakkasmarja Oy:n Oivaraportti 2022