Sitruunatuorepuuro Marja Pureella
Tässä keväisen raikas & ravitseva resepti, joka maistuu niin aamu- kuin välipalallakin! Sitruunaisen raikkaan ja kookoksisen täyteläisen tuorepuuron kruunaa sen kanssa nautittava samettisen pehmeä Marja Puree, nam. Ja hei mikä parasta – tällä annoksella päivän C-vitamiinin tarve täyttyy ihan huomaamatta! 🍋
Helppo
AINEKSET
- 2 banaania
- 2 dl kookosmaitoa
- 2 sitruunaa (kuori raastettuna & mehu puristettuna)
- ripaus suolaa
- 1,5 dl kaurahiutaleita
- 150 g Pakkasmarjan Marja Puree Mustaherukkaa
- + koristeluun esim. mustaherukoita ja pähkinöitä
VALMISTUS
- Surauta tehosekoittimessa tai sauvasekottimella tasaiseksi massaksi banaani, kookosmaito, sitruunan mehu ja kuori sekä suola.
- Lisää joukkoon kaurahiutaleet ja sekoita esim. lusikalla.
- Siirrä massa ja Marja Puree jääkaappiin. Tuorepuuro kannattaa valmistaa tekeytymään jo edellisenä iltana, kuitenkin vähintään paria tuntia ennen sen nauttimista. Jos valmistat tuorepuuron samana päivänä, sulata Marja Pureeta huoneenlämmössä n. 1 h ennen tarjoilua.
- Annostele tarjoiluastiaan Marja Pureeta ja lusikoi päälle tuorepuuroa.
- Koristele tuorepuuro halutessasi esim. mustaherukoilla ja pähkinöillä & nauti! 🍋