Sitruunatuorepuuro

Sitruunatuorepuuro Marja Pureella

Tässä keväisen raikas & ravitseva resepti, joka maistuu niin aamu- kuin välipalallakin! Sitruunaisen raikkaan ja kookoksisen täyteläisen tuorepuuron kruunaa sen kanssa nautittava samettisen pehmeä Marja Puree, nam. Ja hei mikä parasta – tällä annoksella päivän C-vitamiinin tarve täyttyy ihan huomaamatta! 🍋

Sitruunatuorepuuropysty

Luovakaaoskeittiossa

Liisa Laukkanen / @luovakaaoskeittiossa

Olen Liisa, keskisuomalaisen puutarhatilan kasvatti, oman elämäni Nuuskamuikkunen ja painonnostoon hurahtanut ikuinen innostuja. Punttisalin lisäksi viihdyn keittiössä, jossa hääräilyyn ammennan inspiraatiota satokausista ja suomalaisesta luonnosta. Kehittelemiäni aamu- ja välipalareseptejä löytyy lisää Instagramista @luovakaaoskeittiossa -tililtä. Toivon hyvän mielen reseptieni innostavan kohti värikkäämpää arkea!

  • Helppo
AINEKSET
  • 2 banaania
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 2 sitruunaa (kuori raastettuna & mehu puristettuna)
  • ripaus suolaa
  • 1,5 dl kaurahiutaleita
  • 150 g Pakkasmarjan Marja Puree Mustaherukkaa
  • + koristeluun esim. mustaherukoita ja pähkinöitä
VALMISTUS
  • Surauta tehosekoittimessa tai sauvasekottimella tasaiseksi massaksi banaani, kookosmaito, sitruunan mehu ja kuori sekä suola.
  • Lisää joukkoon kaurahiutaleet ja sekoita esim. lusikalla.
  • Siirrä massa ja Marja Puree jääkaappiin. Tuorepuuro kannattaa valmistaa tekeytymään jo edellisenä iltana, kuitenkin vähintään paria tuntia ennen sen nauttimista. Jos valmistat tuorepuuron samana päivänä, sulata Marja Pureeta huoneenlämmössä n. 1 h ennen tarjoilua.
  • Annostele tarjoiluastiaan Marja Pureeta ja lusikoi päälle tuorepuuroa.
  • Koristele tuorepuuro halutessasi esim. mustaherukoilla ja pähkinöillä & nauti! 🍋

Reseptissä käytetyt tuotteet