Keltainen rahkakakku

Tämä mainio resepti sopii niin pääsiäisen kuin kesänkin juhlapöytiin.

Keskitaso

Ainekset

  • 4 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 prk (400g) maitorahkaa
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 dl Marja Puree Masikka & Tyrniä
  • 1 ¼ dl vehnäjauhoja
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta

Valmistus

Voitele kakkuvuoka ja jauhota mannasuurimoilla. Voit käyttää myös silikonivuokaa. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset ja sokeri. Sekoita jauhot ja mausteet. Lisää valkuaisvaahtoon rahka, ranskankerma, Marja Puree mansikka & tyrni ja jauhot. Sekoita hyvin.

Kaada vuokaan ja paista 175 asteessa noin 35 – 40 minuuttia. Kumoa vuoasta vähän jäähtyneenä. Koristele vapaavalintaisesti tyrnimarjoilla, pensasmustikoilla ja vadelmilla. Voit naruttaa pintaan juoksevaa hunajaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Katsotuimmat reseptit