Facebook Pixel

Keltainen rahkakakku

Keltainen rahkakakku
4 (80%) 1 vote
pähkinätön

Valmistusaika 1 h
Vaikeusaste Keskitaso

Tämä mainio resepti sopii niin pääsiäisen kuin kesänkin juhlapöytiin.

Valmistus

Voitele kakkuvuoka ja jauhota mannasuurimoilla. Voit käyttää myös silikonivuokaa. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset ja sokeri. Sekoita jauhot ja mausteet. Lisää valkuaisvaahtoon rahka, ranskankerma, Marja Puree mansikka & tyrni ja jauhot. Sekoita hyvin.

Kaada vuokaan ja paista 175 asteessa noin 35 – 40 minuuttia. Kumoa vuoasta vähän jäähtyneenä. Koristele vapaavalintaisesti tyrnimarjoilla, pensasmustikoilla ja vadelmilla. Voit naruttaa pintaan juoksevaa hunajaa.

Ainekset

  • 4 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 prk (400g) maitorahkaa
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 dl Marja Puree Masikka & Tyrniä
  • 1 ¼ dl vehnäjauhoja
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta