Karviaismarja-minttusmoothie

Tämä hyvän olon vihersmoothien resepti, ilman maitotuotteita, gluteenia ja valkoista sokeria, on Vaneljalta ja Tuulialta. Halusimme valmistaa vihersmoothien käyttäen kotimaisia marjoja ulkomaisten hedelmien sijaan. Keltaiset karviaiset ja viherherukat sopivat väriltään hyvin vihersmoothieen. Monissa muissa kotimaisissa marjoissa on niin paljon punertavia luonnollisia väriaineita, että ne tahtovat värjätä vihersmoothien ruskean sävyiseksi. Karviaisissa on mahtavaa luonnollista kirpeyttä ja niistä saa herkullisen värisen smoothien helposti. Pakkasmarjalla ei tällä hetkellä ole tuotetta näistä loistavista kotimaisista marjavaihtoehdoista, joten hyödynnä tähän esimerkiksi oman kotipuutarhan marjat.

Karviaismarja tunnetaan yleensä kirpeydestä, mutta tässä reseptissä juuri sen kirpeys tekee smoothiesta ainutlaatuisen. Lisää joukkoon tuoretta minttua, niin saat todella raikkaan juoman! Tällä superjuomalla päiväsi ei voisi lähteä paremmin käyntiin. Helppo ja nopea smoothie sopii päivän joka hetkiin. Ihanan vihreässä juomassa voit hyödyntää kotimaisia yrttejä ja niitten monipuolisuutta. Minttua voit käyttää myös smoothien koristeluun.

Helppo

Ainekset

  • 1 päärynä
  • 2,5 dl pakastettuja keltaisia karviaismarjoja ja / tai viherherukoita
  • ½ avokado
  • ½ sitruunan mehut
  • 3 – 4 dl vettä
  • kourallinen lehtikaalia
  • muutama mintunlehti

Valmistus

Pilko päärynä tehosekoittimeen. Lisää loput ainekset ja sekoita sileäksi smoothieksi. Kaada smoothie laseihin ja nauti!

Muista huolehtia monipuolisesta ruokavaliosta ja terveellisistä elämäntavoista. Itsetehtyjen smoothieiden avulla lisäät kuin huomaamatta kotimaisten marjojen ja kasvisten käyttöä maistuvalla tavalla. 

Katsotuimmat reseptit


Warning: Uninitialized string offset 0 in /var/www/fs4/48/pakkasma/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 3738