NYTTULIMITTATAYTEEN

Kotimaiset
pakastemarjat

Mitan täyttyminen on iloinen asia, kun mitan täytteenä on suomalaisia marjoja. Syö niitä 2 dl päivässä, niin pysyt vahvana. Suomalaiset Pakkasmarjat tunnistat helposti 100% SUOMALAINEN – ja Ruokaa omasta maasta – merkeistä pakkauksissa. Suomalaiset marjat ovat pieniä sankareita, joissa piisaa kuituja, vitamiineja ja makua – voit käyttää niitä kuumentamatta, jolloin nämä hyvyydet säilyvät.

Saat esim. Kuningasmarjasekoituksesta runsaasti C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Huolehdi lisäksi tasapainoisesta ruokavaliosta ja terveellisistä elämäntavoista.

100% kotimaiset

Viljellyt marjat

Viljellyt marjamme tulevat Pakkasmarjalle osaavilta sopimusviljelijöiltä. Viljelijät noudattavat Laatutarhaohjeiston mukaista viljelytapaa, viljellen vastuullisesti ja ympäristöämme kunnioittain.

100% kotimaiset

Metsämarjat

Metsämarjamme ovat peräisin Suomen puhtaista metsistä. Marjat hankitaan vastuullisesti ja luontoamme kunnioittaen (ETL ry / LTTY).

100% kotimaiset

Luomumarjat

Luomumarjamme ovat peräisin luomuvalvonnan piiriin kuuluvilta marjaviljelmiltä Suomesta. Luomumarjapussiemme materiaalista vähintään puolet on Green PE:tä, mikä on ympäristöystävällisempi valinta.