Vadelma-mansikkarahka
Tässä vadelma-mansikkarahka, joka maistuu myös perheen pienimmille.
Helppo
Ainekset
- 200 g kotimaisia pakastevadelmia
- 1 prk Marja Puree Mansikkaa
- 2 prk maustettua rahkaa (valkosuklaa-lime tai vanilja)
Valmistus
Sekoita kulhossa varoen vadelmat ja Marja Puree Mansikka. Annostele jälkiruokamaljoihin vuorotellen marjaseosta ja maustettua rahkaa. Koristele esimerkiksi vadelman lehdillä ja tuoreilla vadelmilla.
Voit myös valmistaa maustetun rahkan itse. Lisää tavalliseen maitorahkaan (200 g) 5 palaa vesihauteessa sulatettua valkosuklaata sekä 2 ruokalusikallista limemehua ja ½ ruokalusikallista limen kuorta raastettuna. Vispaa 1 desilitra kermaa kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vatkattu kerma maustetun rahkan joukkoon ja makeuta mieleiseksesi.