Facebook Pixel

Vadelma-mansikkarahka

Vadelma-mansikkarahka
3,5 (70%) 2 votes
gluteeniton, munaton, pähkinätön

Vaikeusaste Helppo
Annosmäärä 4

Tässä rahka joka maistuu myös perheen pienimmillekin.

Valmistus

Sekoita kulhossa varoen vadelmat ja Marja Puree Mansikka. Annostele jälkiruokamaljoihin vuorotellen marjaseosta ja maustettua rahkaa. Koristele esimerkiksi vadelman lehdillä ja tuoreilla vadelmilla.

Voit myös valmistaa maustetun rahkan itse. Lisää tavalliseen maitorahkaan (200 g) 5 palaa vesihauteessa sulatettua valkosuklaata sekä 2 ruokalusikallista limemehua ja ½ ruokalusikallista limen kuorta raastettuna. Vispaa 1 desilitra kermaa kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vatkattu kerma maustetun rahkan joukkoon ja makeuta mieleiseksesi.

Ainekset

  • 200 g kotimaisia pakastevadelmia
  • 1 prk Marja Puree Mansikkaa
  • 2 prk maustettua rahkaa (valkosuklaa-lime tai vanilja)