Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

puolukka-kaurapaistos-marita-erikson

Puolukka-kaurapaistos á la MYBLISSKTCHN

Rate this reseptit

Kaurapaistos on ihana herkku, joka pelastaa, kun tarvitaan nopeasti hyvää tarjottavaa. Puolukka maistuu ihanalta makean kaurakerroksen kera. Tarjoa kaurapaistos (kasvipohjaisen) vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Kaurapaistos-puolukka-marita-erkson

Marita Erikson

Kuvat ja resepti:

Marita Erikson

MY BLISS KTCHN

Marita Eriksson on valokuvaaja ja tekijä @myblissktchn Instagram-tilin takaa. Maritan intohimo valokuvaamiseen on syttynyt ruoan kautta, ja erityisesti hän rakastaa helppoja kasvipohjaisia aamu- ja välipaloja sekä herkkuja. Yksi suosikki raaka-aineista ovat kotimaiset marjat ja niitä Marita käyttääkin ympäri vuoden… marjat maistuvat sellaisenaan, päätyvät usein smoothien sekaan, puuron päälle tai sulostuttavat jälkkäreissä. Marjat miellyttävät myös värejä ja kauniita ruokakuvia rakastavan kuvaajan silmää!

 

  • 30 min
  • Helppo

AINEKSET

200 g puolukkaa (Pakkasmarja / pakaste)

noin 1 rkl perunajauhoja

2 rkl fariinisokeria

200 g margariinia (maidoton)

noin 7 dl kaurahiutaleita (gluteeniton)

reilu 1 dl fariinisokeria

ripaus kanelia

ripaus vaniljajauhetta

ripaus kardemummaa

ripaus merisuolahiutaleita

VALMISTUS

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Voitele uunivuoka. Sekoita puolukoiden sekaan perunajauho ja 2rkl fariinisokeria. Kaada seos sitten vuoan pohjalle. Sekoita astiassa sulatettu margariini ja loput ainekset. Kaada kauraseos puolukoiden päälle. Paista uunissa noin 20 min. Anna hetki jäähtyä ja kruunaa halutessasi vielä puolukoilla. Tarjoile puolukka-kaurapaistos, vaikka jäätelön kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet