Mustikkapannarit
Herkullinen vinkki vaikka viikonlopulle: lisää mustikoita lettutaikinaan ja paista herkullisia mustikkapannareita!
Valmistus
Mittaa ja sekoita kuiva-aineet kulhossa. Vatkaa munat ja sekoita ne maitotuotteiden kanssa toisessa kulhossa. Sekoita kuiva-aineet ja maitoseos tasaiseksi taikinaksi.
Mausta taikina vaniljasokerilla tai raastetulla luomusitruunan kuorella sekä ripauksella suolaa. Lisää lopuksi jäiset mustikat taikinaan.
Paista pieniä pannukakkuja blinipannulla matalalla lämmöllä, jotta pannarit ehtivät kohota ja kypsyä.
Tarjoa kohmeisten pakastemustikoiden, kermavaahdon tai jäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.
Helppo
Ainekset
- 2 dl maitoa
- 200 g kermaviiliä/ maitorahkaa/ ranskankermaa
- 2 kananmunaa
- 2 dl Puolikarkeita Spelttijauhoja
- 2 dl Ydinspelttijauhoja/ vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 2 rkl sokeria/ hedelmäsokeria/ hunajaa
- 1 tl vaniljasokeria/1 luomusitruunan raastettu kuori
- 2 dl jäisiä mustikoita
- 50 g voita paistamiseen
Tarjoiluun
- 3 dl kohmeisia pakastemustikoita ja vaahterasiirappia
- vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa