Mustaherukkapuuro

Normaaliin aamupuuroon vaihtelua tuo tämä mustaherukkapuuro. Mustaherukan aromit tuovat ihanaa makua puuroon. Kokeile ja ihastu!

Reseptin on laatinut Kirsti Eskelinen Suonenjoelta.

 

Ainekset

  • 8 dl vettä
  • 3 dl ruishiutaleita
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 dl Marja Puree Mustaherukkaa
  • ripaus suolaa

Valmistus

Kiehauta vesi, lisää ruishiutaleet. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Lisää Marja Puree Mustaherukka ja sokeri. Sekoita ja anna kiehahtaa. Mausta vaniljasokerilla ja suolalla. Tarjoa haaleana kevytkerman kera. Marja Puree Mustaherukka sopii sulatettuna myös erilaisten hiutalepuurojen kastikkeeksi.

Reseptissä käytetyt tuotteet