Mini MARJA-jäätelökakku ystävälle

Helppo ja vaivaton herkku, jonka valmistat vaikka, kun ystäväsi on jo matkalla luoksesi. MARJA-jäätelö on raikas ja koostumukseltaan suussasulava. Suklainen keksipohja tuo mukavasti rakennetta ja luo ihanan makukokonaisuuden. Koristele kakku ystäväsi lempiherkuilla ja nauttikaa makuelämyksestä. Tästä kakusta riittää normaali jälkiruoka-annokset neljälle.

MARJA-jäätelö on vegaaninen ja maidoton eli valitsemalla ruokavalioon sopivat keksit ja koristeet, tämä herkku sopii monelle.

MARJA-jäätelössä on huikeat 72 prosenttia kotimaista marjaa. Jäätelön marjoja ei ole kuumennettu, jonka takia tärkeät vitamiinit, mahtava maku ja muut luonnon hyvyydet ovat visusti tallella. Ihana herkku, jota voi nauttia ilman tunnontuskia.

Helppo

Ainekset

MARJA-jäätelö Mansikka & punaiset marjat

80 g täytekeksejä esim. Domino

0,5 dl suklaakastiketta

Koristeluun esimerkiksi karkkeja, keksejä ja suklaakastiketta

Valmistusohje

Ota pakkasesta MARJAN kansi. Peitä jäätelöpikari foliolla ja jätä jäätelö vielä pakkaseen.

Valmistusohje

Vuoraa leivinpaperilla MARJA-jäätelöpikarin kansi ja valmista suklainen keksipohjaseos. Murskaa keksit pussissa kaulimella. Lisää suklaakastike keksimurskan joukkoon ja sekoita. Laita jäätelöpikarin kanteen leivinpaperi ja kaada keksiseos siihen, jonka jälkeen painele tasaiseksi. Nosta pohja jääkaappiin jähmettymään noin 10 minuutiksi.

Kun pohja on jähmettynyt, ota se pöydälle ja nosta myös MARJA-jäätelö pakkasesta. Pidä hetki lämminvesihauteessa (n. 30 sek.) Irrota varovasti veistä käyttäen jäätelö ja kumoa se keksipohjan päälle.

Nosta kakku pois vuoasta ja laita tarjoiluastialle kakkulapiota käyttäen. Koristele haluamillasi herkuilla, esimerkiksi suklaakastikkeella, konvehdeilla, pakastevadelmilla, syötävillä kukilla… Tarjoile heti.

 

Reseptin luoja

Resepti ja kuvat

Viivi Piispanen, Makustella

Reseptissä käytetyt tuotteet

Katsotuimmat reseptit