Marjaisa tuorepuuro

Tuorepuuro on lempeä aloitus päivälle tai terveellinen välipala. Se toimii loistavasti myös iltapalana, tarjoten sopivasti ravintoa hyvään uneen, täyttämättä kuitenkaan liikaa. Tässä on tuorepuuroresepti, joka on ollut meillä työpaikalla käytössä ja välipalavinkkinä taukotilamme seinällä. Reseptissä on käytetty marjojen lisäksi maitotuotteita, joille löytyy myös korvaavia vaihtoehtoja ruokavaliosi mukaan. Samat määrät toimivat myös kasvipohjaisilla, vastaavilla tuotteilla.
tuorepuuro

Helppo

Ainekset
1 dl turkkilaista jogurttia
0,5 dl maitoa
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl pakastemarjoja, kuvan puurossa on mansikoita
½ tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset kulhossa illalla, laita foliolla peitettynä jääkaappiin ja nauti aamulla. Tai jos haluat nauttia tuorepuuron iltapalaksi, valmista tuorepuuro aamulla ja anna tekeytyä jääkaapissa päivän ajan. Tärkeintä on, että puuron antaa rauhassa tekeytyä. Vinkki! Tekemällä puuron kannelliseen rasiaan tai lasipurkkiin, saat tuorepuurosta kätevän mukaan otettavan evään.

Reseptin luoja

Reseptivinkki: Pakkasmarjan keittiö

Meillä on Pakkasmarjalla sellainen etu työntekijöillämme, että ”Mahassa saa marjoja viedä kotiin niin paljon kuin haluaa”. Moni haluaa tietenkin hyödyntää tuota mahtavaa etua ja tuotteistamme syntyy päivittäin välipaloja ja joskus myös herkutellaan. Haluamme täällä sivuillamme jakaa parhaat vinkkimme myös sinulle.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Katsotuimmat reseptit