Facebook Pixel

Mansikka-pannacotta

Mansikka-pannacotta
4,5 (90%) 2 votes
gluteeniton, munaton, pähkinätön

Vaikeusaste Helppo

Marja Puree mansikan maku muistuttaa tuoreiden mansikoiden makua, joten tässä on perinteisen mansikkamaidon uusi muoto. Maku tuo todellakin mieleen mansikkamaidon, mutta koostumus on jälkiruokamaisempi. Kun haluat jälkiruokaasi hieman enemmän potkua, korvaa mansikka Marja Puree mansikka esimerkiksi Marja Puree mustaherukalla.

Tämä resepti on Suonenjoen Yhtenäiskoulun kotitaloustunneilta.

Valmistus

Kuumenna kerma tai maito ja sokerit kiehuvaksi kattilassa ja keitä ½ minuuttia koko ajan sekoittaen. Kaada seos annonkulhoihin ja anna hyytyä pari tuntia kylmässä. Jaa Puree pannacottien päälle ja koristele marjoilla.

Ainekset

  • 1 dl hyytelösokeri Multia
  • 5 dl kermaa tai maitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 prk (200 g) Marja Puree mansikka