Mansikka-pannacotta
Mansikka-pannacotta on helppo jälkiruoka valmistaa. Sen voit tehdä jo etukäteen jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Marja Puree mansikan maku muistuttaa tuoreiden mansikoiden makua, joten tässä on perinteisen mansikkamaidon uusi muoto. Maku tuo todellakin mieleen mansikkamaidon, mutta koostumus on jälkiruokamaisempi. Kun haluat jälkiruokaasi hieman enemmän potkua, korvaa mansikka Marja Puree mansikka esimerkiksi Marja Puree mustaherukalla.
Tämä resepti on Suonenjoen Yhtenäiskoulun kotitaloustunneilta.
Helppo
Ainekset
- 1 dl hyytelösokeri Multia
- 5 dl kermaa tai maitoa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 prk (200 g) Marja Puree mansikka
Valmistus
Kuumenna kerma tai maito ja sokerit kiehuvaksi kattilassa ja keitä ½ minuuttia koko ajan sekoittaen. Kaada seos annonkulhoihin ja anna hyytyä pari tuntia kylmässä. Jaa Puree pannacottien päälle ja koristele marjoilla.