Mansikka-Cashewlevite
Tässä tulee resepti, joka sopii täydellisesti aamiaiselle, brunssille kuin tee-/kahvipöytään! Täyteläinen 🍓 mansikka-cashewlevite syntyy kolmesta raaka-aineesta ja valmistuu hetkessä kokemattomammaltakin kotikokilta. Levite maistuu taivaalliselta rapeaksi paahdetun leivän päällä, etenkin muutaman mintun lehden kera!
Helppo
- 1 pss (250 g) Pakkasmarjan mansikoita
- 2 dl cashewpähkinöitä
- ripaus suolaa
- Ota mansikat huoneenlämpöön sulamaan.
- Paahda cashewpähkinöitä pannulla, kunnes ne saavat kauniin pinnan.
- Kaada kohmeiset mansikat ja hieman jäähtyneet cashewpähkinät tehosekoittimeen tai monitoimikoneen kulhoon. Jauha, kunnes massa on täyteläistä ja sileää.
- Sekoita massaan ripaus suolaa ja siirrä se hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.
Tarjoile levite esimerkiksi paahdetun leivän päällä ja koristele mintun lehdillä. Levite säilyy tiiviissä astiassa jääkaapissa muutaman päivän.