Mansikka-Cashewlevite

Tässä tulee resepti, joka sopii täydellisesti aamiaiselle, brunssille kuin tee-/kahvipöytään! Täyteläinen 🍓 mansikka-cashewlevite syntyy kolmesta raaka-aineesta ja valmistuu hetkessä kokemattomammaltakin kotikokilta. Levite maistuu taivaalliselta rapeaksi paahdetun leivän päällä, etenkin muutaman mintun lehden kera!

Mansikkacashewlevite-iso

Helppo

  • 1 pss (250 g) Pakkasmarjan mansikoita
  • 2 dl cashewpähkinöitä
  • ripaus suolaa
  1. Ota mansikat huoneenlämpöön sulamaan.
  2. Paahda cashewpähkinöitä pannulla, kunnes ne saavat kauniin pinnan.
  3. Kaada kohmeiset mansikat ja hieman jäähtyneet cashewpähkinät tehosekoittimeen tai monitoimikoneen kulhoon. Jauha, kunnes massa on täyteläistä ja sileää.
  4. Sekoita massaan ripaus suolaa ja siirrä se hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.

 

Tarjoile levite esimerkiksi paahdetun leivän päällä ja koristele mintun lehdillä. Levite säilyy tiiviissä astiassa jääkaapissa muutaman päivän.

 

Reseptin luoja

Liisa Laukkanen / @luovakaaoskeittiossa

Olen Liisa, keskisuomalaisen puutarhatilan kasvatti, oman elämäni Nuuskamuikkunen ja painonnostoon hurahtanut ikuinen innostuja. Punttisalin lisäksi viihdyn keittiössä, jossa hääräilyyn ammennan inspiraatiota satokausista ja suomalaisesta luonnosta. Kehittelemiäni aamu- ja välipalareseptejä löytyy lisää Instagramista @luovakaaoskeittiossa -tililtä. Toivon hyvän mielen reseptieni innostavan kohti värikkäämpää arkea!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Katsotuimmat reseptit