Kuningatarvanukas

Tämä välipalojen kuningatar on loihdittavissa käden käänteessä arkea kohottamaan!

Kuningatarvanukkaan kerroksissa yhdistyy Marja Pureen tuoma täyteläinen marjaisuus ylelliseen vaniljaan ja ripaukseen sitruunan tuomaa raikkautta. Vegaanisen version vanukkaasta saat korvaamalla hunajan esimerkiksi vaahterasiirapilla. Kuningatarvanukas on herkullisimmillaan jääkaappikylmänä.

Ainekset

5 dl Kauramaitoa (korvattavissa esim. täysmaidolla)
1 vaniljatangon siemenet (tai 2 tl vaniljasokeria)
1 dl maissitärkkelystä
2 rkl Hunajaa
150 g Pakkasmarjan Marja Puree Kuningatarta
1/2 sitruunan kuori raastettuna
Koristeluun Pakkasmarjan Kuningas marjasekoitusta

Valmistusohje

Ota Marja Puree huoneenlämpöön sulamaan.

Sekoita kattilassa kauramaito, vaniljatangon siemenet ja maissitärkkelys.

Kiehauta seos ja keitä muutama minuutti. Siirrä kattila pois liedeltä.

Lisää joukkoon hunaja ja sekoita.

Kaada noin puolet vanukkaasta toiseen astiaan ja lisää sekaan raastettu sitruunankuori. Sekoita.

Sekoita kattilassa olevan vanukkaan joukkoon Marja Puree.

Annostele vanukkaat tarjoiluastioihin ja jäähdytä.

Lisää jääkaappikylmän vanukkaan päälle Kuningas marjasekoitusta ja nauti!

Reseptissä käytetyt tuotteet