Ainekset
-muromysliä/granolaa (ve,g) n. 3 rkl per annos
-Kuningas marjasekoitusta n. 3 rkl per annos
-Kreikkalaistyylistä kasvipohjaista ”jogurttia” (, johon on sekoitettu Kuningatar Marja Pureeta) n. 1 dl per annos
-Kuningatar Marja Pureeta n. 3 rkl per annos
Päällimmäinen kerros (noin kolmeen annokseen*):
-2 dl kasvipohjaista vispiä (g)
-1–2 tl Kuningatar Marja Pureeta
-ripaus vaniljaa
-½-1 rkl tomusokeria
Valmistusohje
Aloita vispaamalla vispi kuohkeaksi ja lisää loput päällimmäisen kerroksen ainekset, tarkista maku ja laita pursotuspussiin. Valmista sitten ”jogurtti”kerros sekoittamalla noin 1 tl Kuningatar Marja pureeta ja 3 dl ”jogurttia” keskenään. Kerrosta sitten tarjoilulaseihin ensin muromysliä/granolaa, Kuningas marjasekoitusta, ”jogurtti”-puree sekoitusta, Kuningatar Marja Pureeta ja viimeistele pursottamalla vispi-puree kerros.
Vinkki! Voit myös jättää vispikerroksen pois, jos haluat välttää valkoista sokeria ja lisätä päällimmäiseksi pelkkää ”jogurttia” ja vaikka lisää marjoja. *vispin määrästä riittää noin kolmeen annokseen, jos haluat reilut pursotukset. Huomioi määrässä jos haluat ohuemmat vispivaahto kerrokset.