Kuningastuorepuuro

Tuorepuuro on mitä ihanin aamupala ja se toimii loistavana eväänä, vaikka töihin. Pakkasmarjan Kuningasmarjasekoitus toimii täydellisesti puurossa ja antaa sille kauniin värin. Tuorepuuro on vaivaton valmistaa ja maistuu herkulliselta – ihanat marja- ja taatelisattumat kruunaavat makuelämyksen! Resepti on vegaaninen, mutta voit halutessasi käyttää myös tavallista maitoa korvaamaan kasvipohjaisen kaurajuoman.

Muista chiansiemenien/pellavansiemenrouheen kohdalla päivittäinen annossuositus (1–2 rkl), joka lukee pakkauksessa.

kolmen-marjan-tuorepuuro-marita-erikson

Helppo

AINEKSET

250 g kohmeista Kuningas-marjasekoitusta

1 rkl chiasiemeniä tai pellavansiemenrouhetta

4 pehmeää kivetöntä taatelia paloina

2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita

reilu rkl vaahterasiirappia

ripaus merisuolahiutaleita

3 dl kaurajuomaa

VALMISTUSOHJE

Sekoita ainekset tasaiseksi ja survo marjoja hieman. Anna turvota jääkaapissa yön yli tai vähintään n 2 h.

TARJOILUUN:

jogurttia (vege), maapähkinävoita, pähkinöitä ja kookoslastuja

Reseptin luoja

Kuvat ja resepti:

Marita Eriksson

MY BLISS KTCHN

Marita Eriksson on valokuvaaja ja tekijä @myblissktchn Instagram-tilin takaa. Maritan intohimo valokuvaamiseen on syttynyt ruoan kautta, ja erityisesti hän rakastaa helppoja kasvipohjaisia aamu- ja välipaloja sekä herkkuja. Yksi suosikki raaka-aineista ovat kotimaiset marjat ja niitä Marita käyttääkin ympäri vuoden… marjat maistuvat sellaisenaan, päätyvät usein smoothien sekaan, puuron päälle tai sulostuttavat jälkkäreissä. Marjat miellyttävät myös värejä ja kauniita ruokakuvia rakastavan kuvaajan silmää!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Katsotuimmat reseptit