Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Grillattua broileria tulisella vadelmahillokkeella

2.8/5 - (5 votes)

Vadelmasta saa tehtyä myös oivan kastikkeen, joka tuo mukavaa makeutta ruokapöytään.

Reseptin on laatinut Anssi Heikkinen, Ravintola Nuapurin keittiömestari.

 

Ainekset

  • 1,5 dl kotimaisia pakastevadelmia
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl tulista chilikastiketta
  • 3 rkl vettä
  • 4 kanan rintafileetä
  • jääsalaattia
  • tomaattia
  • tuore mango (ananas käy myös)
  • kurkkua
  • rucolaa
  • lime
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä

Valmistus

Leikkaa haluttu määrä salaattia, tomaattia, kurkkua ja mangoa lautaselle ja mausta limen mehulla.

Kuumenna vadelmat, sokeri ja vesi pienessä kattilassa. Kun seos kiehahtaa, lisää chilikastike joukkoon. Kiehauta vielä hetki ja nosta huoneenlämpöön odottelemaan.

Kuumenna kanalle pannu ja lisää oliiviöljy. Paista kanat molemmin puolin ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kanan voi myös paistaa grillissä.

Kun kanat ovat kypsiä, nosta ne salaatin päälle. Lisää päälle vadelmakastike ja koristele rucolalla. Bon appétit!

Reseptissä käytetyt tuotteet