Pakkasmarjan värikkäät pakkaukset ovat suomalaisen kuosimuotoilun satoa

Pakkasmarjan tuotteet tunnistat iloisen värikkäistä pakkauksista. Haluamme tuoda väriä ja iloa ihmisten elämään paitsi marjojen, myös ilmeemme kautta. Pakkausten näkyvin elementti on upeat Atso-Kasper Costianderin suunnittelemat marjakuosit.

Suomi on tunnetaan maailmalla kuosisuunnittelusta, joten mikäpä sopisikaan paremmin koristamaan suomalaisia arvokkaita marja-aarteitamme.

Helposti kierrätettävät pakkaukset

Haluamme olla mukana tarjoamassa kierrätettäviä ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia pakkausvaihtoehtoja. Seuraamme aktiivisesti pakkausmateriaalissa tapahtuvaa kehitystä. Pakkauksen tarkoituksena on suojata tuotetta ja pitää tuote käyttökelpoisena säilyvyysajan loppuun asti. Pakkaustemme materiaali on täysin kierrätettävä polyeteeni ja ne tulee lajitella muovipakkausten keräykseen. Näin materiaali saadaan kiertoon uusiomuoviraaka-aineeksi.

Suomalaista kuosimuotoilua

Värikkäiden kuosiemme takana on Atso-Kasper Costiander, helsinkiläinen muotoilija ja kuosisuunnittelija. Hänellä on luova uniikki tyyli ja taito luoda ainutlaatuisia töitä, joissa on tarinaa. Yhteistyö Pakkasmarjan kanssa alkoi vuonna 2017, kun Atso-Kasper Costiander voitti Pakkasmarjan järjestämän kuosikilpailun Mustikkamaito-kuosillaan.

“Kaikki Pakkasmarjan uudet kuosit on maalattu käsin akvarelleilla. Erityisenä inspiraationani ovat olleet suomalaisten marjojen superherkulliset värit.” -Atso-Kasper Costiander

Marja on parempi valinta

Useimmat tuotteistamme ovat saaneet pakkauksiinsa myös Sydänmerkin merkiksi siitä, että tuote on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Sydänmerkillisiä tuotteita nauttimalla voit helposti parantaa omaa ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan.

Lue lisää sydanmerkki.fi