Sari Torpström

Sari Torpström toimii Pakkasmarjan laatupäällikkönä. Sari on työskennellyt Pakkasmarjalla jo pitkään laadun- ja tuotekehityksen parissa. Sari pitää työnsä haasteellisuudesta ja työpaikalla vallitsevasta rennosta ilmapiiristä, ja täydentää: ”Tylsää ei täällä ole ollut, sillä pyrimme koko ajan kehittämään toimintaamme”.

Minun on ollut hyvä tehdä laatu ja kehitystyötä Pakkasmarjalla, koska tätä työtä arvostetaan. Pakkasmarjalla halutaan olla paras marjojen laadussa ja tähän on panostettu myös tilojen, prosessien ja kylmätekniikan suunnittelussa. Kylmennysprosessien nopeus ja katkeamattomuus vaikuttaa oleellisesti marjojen laatuun ja kauppakestävyyteen. Vastaanotamme marjat suoraan kylmiin tiloihin, mistä ne nopeasti siirretään erittäin tehokkaaseen pakotetun ilmankierron viilennykseen tai pakastukseen.

Käytössämme on tarkat hyväksyntämenettelyt raaka-aineille ja pakkausmateriaaleille. Koko tuotantoprosessin kattava omavalvontamme, jäljitettävyys, sertifioidut elintarviketurvallisuus- ja laatujärjestelmät sekä huolellisesti laaditut tuotetiedot takaavat turvalliset ja laadukkaat tuotteet.

  • Työskentelemme auditoitujen elintarviketurvallisuus BRC vrs. 8 ja johtamisjärjestelmän ISO 9001:2015 mukaisesti. Näin voimme varmistaa, että toimintamme täyttää tuoteturvallisuus ja asiakastyytyväisyys vaatimukset.
  • Toimintamme on Pakkaamojen Laatutarha-ohjeiston mukaista ja mahdollistaa Puhtaasti Kotimainen -sirkkalehtimerkin käytön tuoremarjoissamme.
  • Kaikki kotimaisia marjoja sisältävät tuotteemme täyttävät Hyvää Suomesta -merkin vaatimukset.
  • Virallinen Luomuvalvontajärjestelmä takaa, että luomumarjatuotteemme ovat valmistettu luomulainsäädännön mukaisesti aina pellolta ruokapöytääsi asti.

”Oma-aloitteisuutta tulee olla hyvin paljon, sillä kukaan ei ole tuuppimassa takana. Itse saa tehdä päätöksiä ja viedä asioita eteenpäin. Työkavereilta saa toki apua”, Sari avaa tehtävissä vaadittavaa työotetta. Täällä tarvitaan avoimuutta, huumorintajua ja kykyä sopeutua muutoksiin.