SuKiKa 3

SuKiKa edustus

Jääkiekko

SuKiKa joukkuekuva

Tärkeä tehtävä alueen kasvattajaseurana

Vuonna 1965 perustettu Suonenjoen Kiekko-Karhujen edustusjoukkue tuo Sisä-Savolaiselle urheiluväelle valoa talven pimeyteen. Seura on perinteikäs, laajasti tunnettu sekä erittäin elinvoimainen. Arvoihin kuuluu kasvattaa yhdessä vanhempien ja koulujen kanssa yhteistoimintakykyisiä, toiset huomioon ottavia ja elämään positiivisesti suhtautuvia nuoria, jotka arvostavat terveitä elämäntapoja.

Seuran tärkein kulmakivi on toimia kasvattajaseurana, joka mahdollistaa myös yksilöiden nousemisen tavoittelemaan omia unelmiaan. Kiekko-Karhujen tunnetuimpia pelaajia ovat NHL:ssä, KHL:ssä sekä Suomen maajoukkueessa esiintynyt Iiro Pakarinen, Suomen mestaruuden voittanut Aatu Hämäläinen sekä Mestiksessä pelaavat Aleksi Hämäläinen ja Tatu Kokkola.

SuKiKa 1

Ammattitaito ja positiivinen meininki vie joukkuetta eteenpäin

Joukkueen ympärillä on erittäin postiviinen ja hyvä meininki. On mahtavaa pystyä tarjoamaan yhdessä Pakkasmarjan ja Suomen tunnetuimman marjan, mansikan kanssa ihmisille elämyksiä, liikunnan iloa ja terveitä elämäntapoja.

SuKiKa 4

Yhteistyö luo edellytyksiä kehitykselle

Pakkasmarjan ja koko Suonenjoen Kiekko-Karhujen organisaation yhteistyö on yhdessä tekemistä, jossa osaaminen, into ja positiivinen tekeminen yhdistyvät. Yhteistyön, arvojen ja sitoutumisen kautta Kiekko-Karhuilla on mahdollisuus kehittyä ja viedä pitkäjänteisesti Karhujen karjuntaa eteenpäin kiekkoareenoilla ympäri Suomen maata.

”Suonenjoen Kiekko-Karhut ylläpitää Suonenjoen kaupungin energisyyttä sekä antaa nuorille mahdollisuuden harrastaa, kasvaa ja kehittyä hyvässä seurassa. Tämä on mahdollista Pakkasmarjan kaltaisten yritysten ja yhteisöjen tuella. Suonenjoen ja Rautalammin yrittäjät ovatkin olleet hienosti mukana tukijoukoissamme, siitä kiitämme nöyrästi kaikkia. Suonenjoen kaupungista haluamme myös omalla toiminnallamme antaa positiivisen kuvan ihmisille ja täten lisätä mansikkaisen ja lupsakan kotiseutumme houkuttelevuutta ja vetovoimaisuutta.”

-SuKiKa

SuKiKa lämyday