Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Pakkasmarjan
vastuullisuus

Raaka-aineemme ovat luonnon aarteita, joten meille olennaista on suojella niiden kasvuympäristöä ja tehdä asiat oikein ja puhtaasti, jotta jatkossakin kotimaiset marjat olisivat niitä kaikkein turvallisimpia ja terveellisimpiä. Jotta saamme marjasadot laadukkaina talteen, työllistämme paljon suoraan ja välillisesti. Valvomme koko ajan, että kaikki ketjussamme pärjäävät ja voivat hyvin.

Marjojen viljely on reilua kaikille osapuolille

Toimintamme voima on marjanviljelijöissä. Siksi meille on äärimmäisen tärkeää olla luotettava kumppani viljelijöillemme ja turvata suomalainen marjanviljelytyö myös tulevaisuudessa. Varmistamme, että myös viljelijämme toimivat vastuullisesti esimerkiksi luontoa ja työntekijöitään kohtaan. Näin voit nauttia hyvillä mielin kotimaisia viljeltyjä marjojamme ja niitä sisältäviä marjatuotteitamme.

Lue lisää

vastuullisuus-pakkasmarja

Metsämarjojen hankinnasta jää jokaiselle hyvä mieli

Haluamme, että jokaisella hankintaketjussamme on hyvä olla. Siksi varmistamme, että metsämarjojen poimijoista huolehditaan hyvin, heitä kohdellaan oikeudenmukaisesti ja että luontoa ei vahingoiteta metsämarjoja poimittaessa. Luomumetsämarjamme ovat peräisin luomuvalvotuista metsistä.

Lue lisää

Vastuullisuus on osa DNA:tamme

Tehtävänämme on tarjota sinulle kotimaisia, turvallisia ja terveellisiä marjatuotteita ympäri vuoden ja turvata marjanviljelytyö Suomessa. Tämän toteutamme ennen kaikkea toimimalla vastuullisesti sinua, luontoa, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan.

Lue lisää

vastuullisuus-pakkasmarja-3

Tiedät tarkkaan, mitä marjatuotteita kaupasta valitset

Tapoihimme ei kuulu johtaa ketään harhaan. Pakkauksissa näkyvät tuoteinfot ja terveysväittämät perustuvat luotettaviin lähteisiin ja ovat kansallisten ja EU-asetusten mukaiset. 

Lue lisää

vastuullisuus pakkasmarja

Terveelliset marjat osaksi suomalaisten arkea

Marjoista saat helposti ja monipuolisesti vitamiineja, kivennäisaineita ja kuituja. Kun mietit esimerkiksi mitä vitamiineja ja kuinka paljon mikäkin marja sisältää, löydät vastauksen sivuiltamme ja muista kanavistamme.

Lue lisää

vastuullisuus-pakkasmarja-5

Palaute auttaa meitä kehittämään ja kehittymään

Kehittyäksemme alati tarvitsemme palautetta! Millaisista marjoista pidät? Miten haluaisit käyttää marjoja? Kun tiedämme, mitä asiakkaamme haluavat ja arvostavat, voimme kehittää olemassa olevia tuotteita, keskustella viljelijöiden kanssa ja ideoida jopa aivan uusia, tarpeisiisi sopivia marjatuotteita!

Lue lisää

Palaute