Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Sopimusviljelijäksi
Pakkasmarjalle?

Sopimusviljelijäksi Pakkasmarjalle
Marjanviljelijöiden omaan marjayritykseen

Toimintamme voima on marjanviljelijöissä  meille äärimmäisen tärkeä tehtävä on turvata suomalainen marjanviljelytyö myös tulevaisuudessa ja olla luotettava kumppani viljelijöille turvataksemme hyvälaatuiset raaka-aineet marjatuotteisiimme.

Teemme jatkuvaa markkinointityötä kotimaisten marjojen hyväksi, jotta marjat kuuluisivat monipuolisesti suomalaisten jokapäiväiseen elämään. Samaan aikaan kehitämme myös uusia terveellisiä marjatuotteita kotimaisista marjoista. Ostamme marjoja pakastettavaksi sekä teemme myös tuoremarjakauppaa.

Oli marjatilasi sitten pieni tai suuri, vasta perustettu tai vuosikymmenten kokemuksella varustettu – ota yhteyttä! Viljelijäporukkaamme mahtuu!

Etsimme viljelijöitä marjatoimittajiksi sekä pakastemarjoihin, että tuoremarjoihin.

”Sopimusviljelijänä aikaa
jää perheellekin”

 

ViljelijäApp

Viljelijäapplikaatio sujuvaan yhteydenpitoon Kehitimme sopimusviljelijöillemme oman sovelluksen! Applikaation avulla saat meiltä nopeasti vastauksen askarruttavaan kysymykseen vaikka pellonreunalta käsin.

Lue lisää

Pakkaustarvikekauppa

Jotta saisit ammattitaidolla ja rakkaudella kasvatetut marjasi turvallisesti ja näyttävästi perille herkkusuille, olemme huolella valinneet niille parhaat mahdolliset pakkaukset markkinoilta. Kaikki pakkauksemme ovat hyväksyttyjä elintarvikepakkaamiseen.

Lue lisää