Facebook Pixel

Osallistu
Suomen upein
vadelmakakku
-kilpailuun

Loihdi vadelmakakku ja voita!

 

Järjestämme Suomen upein vadelmakakku -kilpailun, johon kutsumme Suomen mielenkiintoisimmat ja upeimmat bloggarit mukaan, sekä kaikki marjojen ystävät. Haluamme myös sinut mukaan!

Palkintona voittajalle Pakkasmarjan blogiyhteistyö -sopimus, arvoltaan 2500 €, sekä muutama yllätyspalkinto.

Kilpailun säännöt ja palkinto

 

Alkukarsinta päättynyt

Vinkkaa kilpailusta ystävällesi

Tiesitkö tämän

Suomalaista vadelmaa
ei tarvitse kuumentaa

Kotimainen puutarhavadelma on maukas ja terveellinen marja. Sitä voit nauttia huoletta myös ilman kuumennusta, jolloin arvokkaat vitamiinit myös säilyvät. Ulkomaalaisissa marjoissa ja etenkin vadelmissa tavataan satunnaisesti likaisesta kasteluvedestä, johtuvia norovirustapauksia, mutta suomalaisten vadelmien nauttiminen kuumentamatta on turvallista. Moni nauttii vadelmat sellaisenaan, mutta ne sopivat hyvin myös puuroihin, smoothieen, leivonnaisiin ja kiisseleihin.

Pakkasmarjan 100% kotimainen vadelma on myös vastuullinen valinta.

Runsaskuituinen vadelma sisältää runsaasti C-vitamiinia ja on luontaisen folaatin lähde

Vadelma on yksi kuitupitoisimmista marjoistamme, sillä se sisältää enemmän kuitua kuin mansikka, puolukka, tai mustikka. 2 desilitraa vadelmia sisältää saman verran C-vitamiinia, kuin yksi mandariini. Vadelmat ovat kotimaisista marjoista paras folaatin lähde. Folaatti eli foolihappo on B-ryhmän vitamiini, jota on puuttunut suomalaisten ruokavaliosta vuodesta toiseen.

Lue lisää

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste