Väriä elämään!

Pakastemarjamme
saivat uudet kuosit

Tutut pakastemarjamme saivat uudet iloiset ilmeet. Uudistuksella haluamme tuoda entistä enemmän väriä ja iloa ihmisten elämään paitsi  marjojen, myös ilmeemme kautta. Pakkausten näkyvin elementti on upeat Atso-Kasper Costianderin suunnittelemat marjakuosit. Kuosisuunnittelulla on pitkät juuret suomalaisessa muotoilussa, ja tätä haluamme osana uudistusta juhlistaa.

Uudistamme pakkauksemme vaiheittain, sillä haluamme toimia luontoa kunnioittaen ja hyödyntää pakkausvarastomme mahdollisimman hyvin. Pakkauksemme tulevat vaihtumaan uusiin marraskuulta alkaen.

Mukana Koko Suomi Leipoo -ohjelmassa

Uudet pakkaukset saivat maailman ensi-illan Koko Suomi Leipoo -ohjelman 6. kaudella. Uudet kuosimme näkyivät kilpailijoiden yllä ja kilpailupaikalla essuissa ja muissa keittiötekstiileissä.

Suuren suosion saavuttaneet keittiötekstiilit ovat nyt tilattavissa meidän verkkokaupastamme.

Ympäristöystävälliset pakkaukset

Haluamme olla mukana tarjoamassa kierrätettäviä ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia pakkausvaihtoehtoja. Seuraamme aktiivisesti pakkausmateriaalissa tapahtuvaa kehitystä. Pakkauksen tarkoituksena on suojata tuotetta ja pitää tuote käyttökelpoisena säilyvyysajan loppuun asti. Pakkaustemme materiaali on täysin kierrätettävä polyeteeni ja ne tulee lajitella muovipakkausten keräykseen. Näin materiaali saadaan kiertoon uusiomuoviraaka-aineeksi.

Suomalaista muotoilua

Uutuuskuosiemme takana on Atso-Kasper Costiander, helsinkiläinen muotoilija ja kuosisuunnittelija. Hänellä on luova uniikki tyyli ja taito luoda ainutlaatuisia töitä, joissa on tarinaa. Yhteistyö Pakkasmarjan kanssa alkoi vuonna 2017, kun Atso-Kasper Costiander voitti Pakkasmarjan järjestämän kuosikilpailun Mustikkamaito-kuosillaan.

“Kaikki Pakkasmarjan uudet kuosit on maalattu käsin akvarelleilla. Erityisenä inspiraationani ovat olleet suomalaisten marjojen superherkulliset värit.” -Atso-Kasper Costiander

Marja on parempi valinta

Pakkausuudistuksemme yhteydessä useimmat tuotteistamme ovat saaneet pakkauksiinsa myös Sydänmerkin merkiksi siitä, että tuote on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Sydänmerkillisiä tuotteita nauttimalla voit helposti parantaa omaa ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan.

Lue lisää merkistä sydanmerkki.fi

Uudet kuosit