Kirpeä karpalo on vähäenerginen mutta siitä löytyy runsaasti kuitua. Karpalosta saat luontaisesti C-vitamiinia. Muistathan kuumentaa ulkomaiset marjat ennen käyttöä!
Alkuperämaa
Viro
Säilytys
Pakastelämpötilassa (- 18 °C) pakkaukseen merkittyyn päivämäärään asti, jääkaapin pakasteosassa (- 6 °C) 3 vuorokautta.
Sulatus
Pakkaus ei ole nestetiivis, joten sulata tuote aina erillisessä astiassa.
Säilyvyys jääkaapissa
Sulaneet marjat säilyvät jääkaapissa 2 vuorokautta.
Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Elintarvikevirasto suosittelee
Ulkomaiset pakastemarjat on kuumennettava kauttaaltaan vähintään 5 minuutin ajan +90 celsiusasteessa tai keitettävä 2 minuutin ajan.
Pakkauksen kierrättäminen
Pakkaus voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla esim. puun seassa.