Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Jotain ihanuutta!

Mansikka ja punaiset marjat

MANSIKKA JA PUNAISET MARJAT

Ainutlaatuisen herkullisista kotimaisista mansikoista valmistettua kuohkeaa jäätelöä, mausteena kotimaisia pirteitä punaherukoita ja aromikkaita vadelmia. Tässä jäätelössä on huikeat 72 prosenttia kotimaista marjaa!

Jäätelön marjoja ei ole kuumennettu, siksi tärkeät vitamiinit, mahtava maku ja muut luonnon hyvyydet ovat visusti tallella.

 


Alkuperämaa
Suomi

Ainesosat
Suomalainen mansikka (58 %), luomusiirappi, suomalainen puutarhavadelma ja punaherukka, rypsiöljy, sokeri, alfa-syklodestriini, sakeuttamisaineina (johanneksenleipäpuujauhe, guarkumi), suola.

Säilytys
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (- 18 °C) pikariin merkittyyn parasta ennen -päivämäärään saakka.

Säilyvyys jääkaapissa
Sulatuksen jälkeen jääkaapissa (+ 5 °C) yhden vuorokauden.
Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

EAN

6411810041536

Myyntieräkoko

6  prk

 

Ravintosisältö / 100g

  • energia 650 kJ (156 kcal)
  • rasva 6,3 g
  • josta tyydyttynyttä 0,5 g
  • hiilihydraatti 25 g
  • josta sokereita 20 g
  • ravintokuitu 4,8 g
  • proteiini 0,5 g
  • suola 0,1 g

 


Näin Marja jäätelö syntyi

coming soon..

 

Usein kysytyt kysymykset

Tuotetta voidaan kutsua jäätelöksi. Jäätelöitä koskeva vanha Kauppa- ja teollisuusministeriön säädös jäätelöistä (KTM 4/1999) on kumottu 1.7.2012.

Markkinoilla on jo täysin kasviperäisiä vegaanisia jäätelötuotteita, jotka ovat usein valmistettu kookosmaitopohjaan. Halusimme tuoda jäätelökategoriaan mahdollisimman kotimaisen ja marjapohjaisen vaihtoehdon, jossa on hyvin runsaasti marjaa.

Tuote ei muutu nestemäiseksi missään vaiheessa vaan pysyy kuohkean vaahtomaisena, myös sulaessaan. Sulatuksen jälkeen tuote säilyy jääkaapissa enintään yhden vuorokauden.

Suosittelemme ottamaan pakkauksesta tarvittavan määrän MARJA-jäätelöä esimerkiksi tarjoiluastiaan ja laittamaan lopun pakkaseen takaisin. Anna astiassa olevan annoksen hiukan sulaa ja nauti!

Sokeri korostaa marjan makua ja antaa tuotteelle rakennetta. Halusimme käyttää MARJA-jäätelössä mahdollisimman luontaista makeutusvaihtoehtoa ja siksi valitsimme perinteisen sokerin.

Tuotteeseen ei ole lisätty suolaa. Ainesosaluettelossa mainittu suola tulee tuotteeseen luomusiirapin osana ja lainsäädäntö vaatii sen merkitsemisen näkyviin. Marjat sisältävät myös luontaisesti natriumia, joka merkitään ravintosisältötietojen suolamäärään.

MARJA-jäätelöiden maku ja väri tulee luontaisesti marjoista. Emme käytä tuotteissa aromeja, väriaineita tai keinotekoisia makeutusaineita.

Alfa-syklodekstriini on liukoinen kuitu. Sitä valmistetaan entsymaattisesti GMO-vapaasta maissitärkkelyksestä. Alfa-syklodekstriini on EU:ssa hyväksytty uuselintarvikkeeksi. Uuselintarvikkeilla ei ole ollut merkittävää käyttöä elintarvikkeena ennen vuotta 1997. Alfa-syklodekstriinin käyttöä tai määriä ei ole rajoitettu lainsäädännössä, koska se on todettu laajoilla tutkimuksilla turvalliseksi elintarvikkeissa.

Jäätelössä on käytetty sakeuttamisaineena guarkumia ja johanneksenleipäpuujauhetta.

Käytämme sakeuttamisaineita, jotta jäätelöissä on kuohkea rakenne. Sakeuttamisaineiden käyttömäärät ovat mahdollisimman pienet toivotun rakenteen saamiseksi. Ilman sakeuttamisaineita Marja-jäätelöt olisivat nestemäisiä ja valuvia. Guarkumi (guar-kasvista jauhettua jauhetta) ja johanneksenleipäpuu jauhettuna antavat jokainen oman erilaisen toivotun rakenteen tuotteelle.

Tuotteet ovat täysin kasvipohjaisia eli ne sopivat kasvisruokavalioon ja vegaaneille. Tuotteet eivät sisällä maitoa ja ne ovat myös laktoosittomia.

MARJA-jäätelöiden kotimaisia marjoja ei ole kuumennettu valmistuksen yhteydessä ja siksi jäätelöt sisältävät marjojen luontaisia vitamiineja.

MARJA Mansikka & punaiset marjat -jäätelö sisältää C-vitamiinia 38 mg/100 g (48 % päivittäisestä saantisuosituksesta). MARJA Mustikka & mustat marjat -jäätelö sisältää C-vitamiinia 23 mg/100 g (29 % päivittäisestä saantisuosituksesta).

Päivittäiseksi vitamiinien lähteeksi suosittelemme pakastemarjoja luontaisessa muodossaan.