Toimitukset ja palautukset

Verkkokaupan toimituskulut ja -tavat

Suomeen tilatessa, toimituskulut ovat Matkahuollon tai Postin noutopisteeseen toimittaessa 4,96€. Tilattujen Tuotteiden yhteissumman* ollessa yli 100 €, asiakkaalta ei veloiteta toimituskuluja, mikäli asiakas valitsee toimituksen noutopisteeseen. Kotiinkuljetuksesta veloitetaan kuitenkin aina kustakin 12 €, vaikka tilauksen loppusumma ylittäisi 100 €.

Suomen ulkopuolelle toimittaessa, toimituskulut selvitetään tapauskohtaisesti ja vasta asiakkaan hyväksyessä rahtikulut, tilaus tulee voimaan.

*Mikäli tilattujen Tuotteiden yhteissumma on tilatessa yli 100 € ja Asiakas haluaa palauttaa osan tuotteista niin, että jäljelle jäävä tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 100€, toimitus- ja palautuskulut (10€) vähennetään Asiakkaalle hyvitettävästä summasta.

Pakkasmarja toimittaa tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vastaanotettuaan. Tähän menee n. 4-5 arkipäivää, mutta kiireellisinä aikoina korkeintaan 14 arkipäivää. Kiireellisiä aikoja ovat erilaiset kampanjat tai uusien mallistojen julkaisuajankohdat. Joillakin tuotteilla voi olla pidempi toimitusaika. Jos tilaukseen sisältyy tuotteita, joilla on eri toimitusaika, tilaus toimitetaan yhdellä kerralla, kun koko tilaus on valmis toimitettavaksi, ellei Pakkasmarja muuta ilmoita.

Pakkasmarja toimittaa tilaukset Suomeen käyttämällä Postin kirje tai pakettipalveluita. Ulkomaille Pakkasmarja toimittaa käyttämällä tunnettuja pakettipalveluita asiakkaan valinnan ja toimitustavan saatavuuden mukaisesti.

Asiakkaan tulee huomioida pakettien säilytysajat noutopisteessä. Mikäli pakettia ei noudeta säilytysajan sisällä, palautuu paketti takaisin Pakkasmarjalle. Noutamattomasta lähetyksestä Pakkasmarja veloittaa Asiakkaalta 12 €/tilaus, joka kattaa toimituskulut ja muut Pakkasmarjalle aiheutuneet kulut.

 

Verkkokaupan maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Visa (Nets), MasterCars (Nets), Collector Bank, Oma Säästöpankki sekä MobilePay.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

Palauttamis- / Peruuttamisoikeus

Verkkokaupassa tapahtuva myynti on kuluttajasuojalainsäädännön tarkoittamaa etämyyntiä. Jos asiakas haluaa käyttää peruuttamisoikeuttaan, hänen on tehtävä palautusilmoitus 14 vrk kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

Palautusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse Pakkasmarjan asiakaspalveluun markkinointi(at)pakkasmarja.fi. Palautusilmoituksessa olisi selvitettävä myös palautuksen syy.

Palautusilmoitukseen asiakas saa vastauksen viimeistään 3 vrk sisällä. Pakkasmarjan vastaus sisältää palautusohjeet eli tarkemmat ohjeet palautukseen. Ohjeiden mukaisesti asiakas palauttaa paketin Postin toimipaikkaan.

Palautettavat tuotteet tulee tämän jälkeen viipymättä lähettää Pakkasmarjalle, viimeistään 14 vrk kuluessa.

Kun asiakas peruuttaa verkkokaupassa tekemänsä tilauksen, ja ellei toisin ole sovittu, Pakkasmarja palauttaa tästä maksetun suorituksen käyttämällä sitä maksutapaa, jota asiakas on itse käyttänyt alkuperäisessä ostotapahtumassa. Pakkasmarja palauttaa viipymättä palautettavan summan käsiteltyään asiakaspalautuksen, kuitenkin viimeistään 14 vrk kuluessa vastaanotettuaan tuotteet. Palautus ei kata asiakkaan valitsemasta muusta kuin Pakkasmarjan tarjoamasta edullisimmasta vakiotoimituksesta aiheutuvia lisäkuluja. Mikäli vain osa tilauksesta palautetaan, toimituskuluja ei palauteta. Asiakas vastaa käyttöönotetun tuotteen arvonalentumisesta, ja Pakkasmarjalla on oikeus vähentää palautettavasta summasta määrä, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon. Mikäli tuote on sen käytön johdosta tullut myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteen koko arvosta ja, mikäli asiakas haluaa, että tuote lähetetään hänelle uudelleen, tästä aiheutuneista kuljetuskustannuksista.

Asiakkaalla on velvollisuus käsitellä tuotteita huolella ja pakata tuote niin ettei se vaurioidu kuljetuksessa. Asiakkaan tulee liittää lähetyksen mukaan tieto palautettavista tuotteista. Palautettava lähetys tulee jättää Postin toimipisteeseen ja Asiakkaan tulee varmistua palautuskuitin saamisesta. Lähetystä ei voi palauttaa kirjelaatikkoon.

Palautuksen lähettäminen on asiakkaalle maksutonta, kun asiakas käyttää palautuksessa Pakkasmarjan sopimusnumeroa. Palautuksesta aiheutuneet palautuskulut 7,00 € vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta.

Peruuttaminen muualta kuin Suomesta: Asiakas ottaa yhteyttä Pakkasmarjan asiakaspalveluun markkinointi(at)pakkasmarja.fi. Pakkasmarja järjestää palautuksen rahtiyhtiön välityksellä niin, että asiakkaan ei tarvitse tehdä lähetystä omakustanteisesti. Palautuksesta aiheutuneet palautuskulut vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta.

Toimituksen tai Tuotteiden virheet

Kun asiakas on vastaanottanut toimituksen, Asiakkaan tulee viipymättä tarkistaa, että toimitetut tuotteet ovat ehjiä ja muutoin virheettömiä. Asiakkaan tulee myös varmistaa, että toimitus sisältää kaikki Asiakkaan tilaamat tuotteet.

Pakkasmarja vastaa toimituksen ja toimitettujen Tuotteiden virheistä kuluttajasuojalain 5 luvun mukaisesti. Jos Asiakkaan vastaanottamat Tuotteet ovat virheellisiä tai eivät vastaa tilausta, asiakkaan tulee ottaa viivytyksettä yhteys Pakkasmarjan asiakaspalveluun (markkinointi(at)pakkasmarja.fi).

Mikäli Pakkasmarja on toimittanut Tuotteen, joka ei vastaa tilausta, Pakkasmarja pyrkii ensisijaisesti korjaamaan virheen toimittamalla asiakkaalle oikean tuotteen ja asiakas palauttaa väärin toimitetun tuotteen takaisin Pakkasmarjalle maksutta.

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, Pakkasmarja kehottaa Asiakkaan olemaan ottamatta vastaan lähetystä ja olemaan asiasta yhteydessä Pakkasmarjan asiakaspalveluun.

Mikäli Asiakas havaitsee Tuotteessa sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisen virheen, voi asiakas halutessaan tehdä Pakkasmarjalle tätä koskevan reklamaation.

Mikäli reklamaatio johtaa Tuotteen lähettämiseen Pakkasmarjalle, Pakkasmarja vastaa tästä lähetyksestä aiheutuneista kuljetuskustannuksista. Jos tuote on otettu käyttöön, tulee asiakkaan lähettää tuote pestynä.

Kun reklamaation kohteena ollut tuote on palautettu ja reklamaatio on todettu aiheelliseksi, Pakkasmarja maksaa asiakkaalle sovellettavan kuluttajasuojalainsäädännön mukaisen hyvityksen. Pakkasmarja pyrkii tekemään suorituksen kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa päivästä, jolloin Pakkasmarja on vastaanottanut reklamaation kohteena olevan tuotteen. Mikäli reklamaation johdosta palautettu tuote ei ole sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti virheellinen, Pakkasmarja voi hylätä reklamaation ja asiakkaalta voidaan tällöin periä tuotteen palautuksesta asiakkaalle aiheutuvat kuljetuskulut.

Tuotteesta tulee aina tehdä reklamaatio suoraan ostopaikkaan, mikäli tuotteessa on virhe.

Nämä ehdot eivät rajoita Asiakkaan sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia eikä elinkeinonharjoittajan lakisääteistä tuotevirheisiin sovellettavaa virhevastuuta mukaan lukien oikeutta vaatia virheen korjaamista tai tuotteen korvaamista uudella.

Asiakaspalvelu

markkinointi@pakkasmarja.fi
020 709 9570
Arkisin klo 9-15:00