Facebook Pixel

Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Vastuullista työtä hyvässä ilmapiirissä

Sari Torpström ja Juha Nousiainen toimivat molemmat Pakkasmarjan tuotantoon liittyvissä tehtävissä. Juha toimii tuotannon esimiehenä ja Sari toimii laatuasiantuntijana. Yhteistä Sarille ja Juhalle on myös, että he toimivat satokaudella marjanvastaanoton parissa.

Molemmat haluavat jakaa vastuuta uuden tuotannon kehittäjän kanssa; Sari toivoisi, että uusi työkaveri auttaisi häntä viemään elintarvike- ja työturvallisuusjärjestelmää tuotantoon ja Juha kaipaa käsiparia tuotannon kehittämiseen, ohjaamiseen ja digitalisoimiseen.

 

 

Sari Pakkasmarjalta

Juha ja Sari kuvailevat Pakkasmarjalla työskentelyä vastuulliseksi. ”Oma-aloitteisuutta tulee olla hyvin paljon, sillä kukaan ei ole tuuppimassa takana. Itse saa tehdä päätöksiä ja viedä asioita eteenpäin. Työkavereilta saa toki apua”, Sari avaa tehtävässä vaadittavaa työotetta. Uudelta työkaveriltaan Sari ja Juha toivovat myös avoimuutta, huumorintajua ja kykyä sopeutua muutoksiin.

Sekä Juha että Sari työskennelleet Pakkasmarjalla jo pitkään, Juha jopa yli 30 vuotta. ”Olen ollut täällä niin kauan, että olisin muualla, jos en oikeasti viihtyisi täällä. Työkaverit nostan suureen arvoon. Lisäksi haasteellisuus ja työn vaihtelevuus ovat syitä miksi pidän Pakkasmarjasta työpaikkana”, Juha listaa. Myös Sari pitää työnsä haasteellisuudesta ja työpaikalla vallitsevasta rennosta ilmapiiristä, ja täydentää: ”Tylsää ei täällä ole ollut, sillä pyrimme koko ajan kehittämään toimintaamme”.