Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Myyntiassistentti

Myyntiassistentti tukemaan Pakkasmarjan myyntiä ja hallintoa

Pakkasmarjan liiketoiminta rakentuu pakastemarjojen, tuoremarjojen ja marjajalosteiden myynnin ympärille. Kasvava myyntitiimimme auttaa siis liikuttamaan kotimaiset marjat viljelijöiden pelloilta kauppojen hyllyille ja toisaalta myös suomalaisten ruokapöytiin asti. Myyntimme kaipaa seuraavaksi vahvistusta myyntiassistentin tehtävänkuvan muodossa.

Myyntiassistentin työnkuva Pakkasmarjalla on monipuolinen. Meillä on paljon myytävää varsinkin sesonkiaikaan, kun tuhansia kiloja marjoja saapuu viljelijöiltä päivittäin ja tuotteet täytyy saada kauppoihin. Tuotteitamme löytyy jo lähes kaikista maan merkittävimmistä vähittäiskauppaketjuista ja pääset näin toimimaan merkittävien asiakkaiden kanssa ja hurmaamaan heidät asiakaspalvelutaidoillasi. Tärkein tehtäväsi onkin nykyisistä asiakkuuksistamme huolehtiminen. Työnkuva painottuu kesän satokaudella monipuolisiin toimistotehtäviin ja satokauden ulkopuolella pääasiassa myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin.

Myyntiassistentin tehtävä on määrä-aikainen, n. 1,5v kestävä sijaisuus. Portti pidempään työsuhteeseenkin on mahdollinen, sillä Pakkasmarja on kasvava yritys ja hyvän tekijän tullessa vastaan emme ole aiemminkaan pelänneet rekrytoida hyviä osaajia mukaan tiimiimme.

Sijaistat myyntipäällikköämme Netta Kettusta, joka kertoo omasta työstään näin:

”Työtehtäviini kuuluu mm. yhteydenpito asiakkaisiin ja sopimusneuvottelut, uusasiakashankinta, markkinointiin liittyvät tehtävät (some, kampanjat) sekä erilaiset myyntiin liittyvät projektit. Lisäksi tehtäviin kuuluu myyntitilausten ja -laskutuksen hallinta tuuraustilanteissa.

Pakkasmarjalla parasta on ollut työn monipuolisuus, hienot tuotteet sekä jatkuvasti kehittyvä yritys ja työympäristö. Ja tietysti työkaverit.

Työssä tärkeintä ovat hyvät vuorovaikutustaidot ja sosiaalisuus, sekä se, että on valmis sopeutumaan ja tarttumaan erilaisiin tilanteisiin ja työtehtäviin. Oikea asenne ratkaisee paljon. IT-taidot ja tietynlainen numerotarkkuus on myös tärkeää.

Odotan uutta työkaveria innolla ja olen perehdyttämässä sinua erilaisiin tehtäviin ennen varsinaisen sijaisuutesi alkamista. Toivottavasti tavataan pian!

Työ tapahtuu pääasiassa Suonenjoella Pakkasmarjan tiloissa muun myynti- ja toimistohenkilökunnan kanssa. Suonenjoki sijaitsee Pohjois-Savossa hyvien kulkuyhteyksien varrella Kuopion ja Jyväskylän välimaastossa. Osittainen etätyö on mahdollista erityisesti kiireisimmän satokauden ulkopuolella.”

Tärkein osaaminen työssä onnistumiseen

 • Hyvät asiakaspalvelutaidot ja osaaminen
 • Varma ote asiakkaiden kanssa toimimiseen
 • Hyvät vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot
 • IT-osaaminen ja kyky oppia käyttämään uusia järjestelmiä
 • Työtäpelkäämätön asenne ja itsenäinen ote työntekoon

Plussaa saat myös näistä ominaisuuksista

 • Soveltuva kaupallinen koulutus (AMK/yliopisto)
 • Tuntemus elintarvikealasta
 • Hyvät tiimityötaidot

Meillä työskentelyssä on paljon hyviä puolia

Pakkasmarjalla työntekijöiden vaihtuvuus on pientä ja sitä voikin pitää merkkinä siitä, että jossain on onnistuttu. Se voi olla seurausta siitä, että meillä panostetaan työntekijöiden kehittymiseen ja virkistäytymiseen sekä heistä yritetään muutenkin pitää mahdollisimman hyvää huolta. Tässä muutamia parhaita asioita meidän pakkasmarjalaisten suusta:

“Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininki. Puhutaan asiat suoraan ja täällä saa oikeasti vaikuttaa omaan työhönsä ja miten oma työnkuva kehittyy.” 

“Aivan mahtava juttu on meidän Eija. Eija pitää meistä huolta esimerkiksi valmistamalla aamupuurot ja marjat, joilla työpäivä lähtee hyvin käyntiin.”

“Työntekijöiden osaamista ja kehittymistä tuetaan, nytkin meillä on käynnissä koulutusprojekti, jossa henkilöstön digitaalisia valmiuksia kasvatetaan. Se on tärkeää nykyään kaikkien työssä.” 

Meillä nautit myös seuraavista eduista

 • Yksityinen työterveyshuolto
 • Liikuntasetelit
 • Viihtyisät toimistotilat
 • Mahtavat työkaverit

Tehtävän palkkaus sovitaan työnkuvan vahvistuttua, henkilön vaatimustason ja osaamisen mukaan.

Hakuaika ja eteneminen

Tehtävän hakuaika on 28.5.2021 – 13.6.2021. Pyrimme palkkaamaan meille sopivan työkaverin mahdollisimman pian. Ensimmäiset haastattelut pyritään järjestämään jo hakuaikana.

Kysy lisätietoja Matilta tai hae suoraan

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Matti. Tiedustelut TO 3.6 kello 12.00 – 16.00.

Matti Leinonen
toimitusjohtaja
Puh. 020 7099 571
matti.leinonen(at)pakkasmarja.fi

Hakemukset voi jättää yllä olevaan Matin sähköpostiin CV:n ja hakemuskirjeen kera tai käyttää alla olevaa lomaketta.

Hakulomake