Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Töihin meille

Pakkasmarja työpaikkana

Olemme tehneet työtä kotimaisen marjan eteen jo vuodesta 1982. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden nauttia kotimaisia, turvallisia ja terveellisiä marjatuotteita ympäri vuoden. Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Haluamme, että jokaisella toimitusketjussamme tulee hyvä olla – aina viljelijästä työntekijöihin ja asiakkaisiin.

Suomessa tuotteemme ovat hyvin tunnettuja. Marjatuotteitamme löydät ympärivuoden lähes jokaisen kotimaisen kauppaketjun pakastealtaasta ja kesäisin myös monen liikkeen hedelmä- ja vihannesosastolta. Liikevaihtomme on yli 20 miljoonaa vuodessa, mikä tarkoittaa käytännössä useampaa miljoonaa kiloa marjoja.

Rakkautemme marjoihin on yksi tärkeimmistä asioista, joka ajaa meitä toiminnassamme eteenpäin. Tehtävänämme on lisätä marjatietoutta ja tarjota mahdollisimman monelle helppo tapa nauttia marjoja. Siksi kehitämme jatkuvasti uutta marjareseptiikkaa, jonka pyrkimyksenä on säilyttää marjojen terveelliset ominaisuudet. Lisäksi luomme perinteisten pakastemarjojen rinnalle uusia pakastemarjatuotteita kuten uusimpana marjajäätelömme.

Vastuullista työtä mahtavassa porukassa

Koska kotimainen marja on toimintamme ytimessä, vaikuttaa työhömme vahvasti 4-5 kuukautta kestävä satokausi. Silloin jokainen pakkasmarjalainen tekee uutterasti työtä ja osalla työtehtävät hiukan poikkeavat ympärivuotisista työtehtävistä. Kiireinen satokausi huipentuu yhteiseen sadonkorjuujuhlaan.

Hyvä ilmapiiri ja mahtavat työkaverit ovat monien työntekijöidemme mielestä parasta Pakkasmarjalla. Vaikka meillä on hyvin oma-aloitteinen ote töihin ja jokaisella löytyy omat vastuualueensa, saa työkavereilta aina apua tarvittaessa. Se, että yritys on kehittynyt jatkuvasti eteenpäin, on syy usean pitkän työuran takana. Digitalisaatio, automatiikka ja robotiikka näkyvät päivittäisessä työssämme aina tuotannosta toimistotöihin.  Pysyäksemme kehityksen kärjessä kannustamme jokaista myös kehittymään ja kouluttautumaan.

Tarjoamme työntekijöillemme monia työsuhde-etuja. Työt on mukava aloittaa työpaikalla marjojen kanssa tarjottavan aamupuuron äärellä. Lounasaikaan työpaikalla on tarjolla valmiiksi katettua lounasta. Lisäksi työntekijämme nauttivat monista perinteisistä työsuhde-eduista kuten yksityisestä työterveyshuollosta, sairaskuluvakuutuksesta, Smartum kulttuuri- ja liikuntasaldosta / hierontasaldosta ja viihtyisistä työtiloista.

Työpaikka mansikkakaupungissa

Kaikki työpaikkamme sijaitsevat Suonenjoella, joka tunnetaan makeasta mansikastaan. Tänne on helppo ja nopea tulla niin junalla, bussilla kuin autolla lähikaupungeista ja -kunnista. Tarvittaessa ja tehtäväkentän salliessa on mahdollista työskennellä etänä.  Asuinpaikkanakin Suonenjoki on oiva valinta, sillä kaupunki panostaa jatkuvasti kunnan palveluiden ja vapaanviettomahdollisuuksien kehittämiseen.