Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Ylistä elämää marjoilla!

Mukana Roosa nauha
-keräyksessä

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys auttaa tänäkin vuonna edistämään syöpätutkimusta ja neuvontatyötä. Pakkasmarja on mukana tukemassa tärkeää asiaa.

Keräysvaroilla tuetaan syöpätutkimusta, sekä mahdollistetaan sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottava maksuton neuvontapalvelu. Joka vuosi yli 34 000 suomalaista sairastuu syöpään.

Kuningas marjasekoitus Roosa nauha -kampanjapakkaus

Osta Kuningas sekoitus
ja näytä rajaton tukesi

Lahjoitamme osan jokaisesta kampanja-aikana myydystä Kuningas marjasekoituksesta Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Kampanjapakkaukset löydät kauppasi pakastealtaasta ja tunnistat ne Roosa nauha -tunnuksesta.

Osta sinäkin Kuningas sekoitus ja näytä rajaton tukesi. Samalla teet hyvää myös itsellesi.

Teemana terveelliset elämäntavat

Vuoden 2021 keräyksen teemana on suolistosyövät ja terveelliset elämäntavat. Terveys on meille Pakkasmarjalla sydämen asia, siksi voimmekin ylpeänä kertoa suomalaisten marjojen terveyshyödyistä. Terveelliset marjat hellivät suolistoasi ja antavat virtaa elämään.

Lue ravitsemusterapeutti Leena Putkosen vierailija-artikkeli Erityisruokavaliosta iloa syömiseen ja apua vaivoihin.

Ihanat Roosa nauha -reseptit

Pakasteosaston Kuninkaasta teet käden käänteessä monenlaisia marjaisia herkkuja. Terveellinen Roosa nauha tuorepuuro on mitä ihanin aamupala ja se toimii loistavana eväänä vaikka töihin. Reseptin on loihtinut MY BLISS KTCHN Instagram-tilistä tunnettu Marita Eriksson. 

Piirakan ystäville suosittelemme helppoa Roosa nauha marjapiirakkaa ja terveellisten herkkujen metsästäjälle ihanaa Roosa nauha chiavanukasta.

 

Kampanjamateriaalit
yhteistyökumppaneille

Kerätäksemme kampanjalla mahdollisimman suuren summan keräykseen, kutsumme kaikki yhteistyökumppanimme avuksi nostamaan kampanjaa esille omiassa kanavissanne. Yhdessä meissä on voimaa!

Katso kampanjamateriaalit

#pakkasmarja #roosanauha