Facebook Pixel

Puolukka-punasipulihilloke cocktailpiirakoille

Puolukka-punasipulihilloke cocktailpiirakoille
2 (40%) 1 vote
pähkinätön

Vaikeusaste Helppo
Annosmäärä 10

Valmistus

Kuumenna pienessä kattilassa öljyä ja kuullota punasipulit. Lisää joukkoon puolukat ja sokeri. Keitä hilloksi noin 5 minuuttia hiljaisella lämmöllä. Laita hillo jäähtymään.

Sekoita majoneesi, kermaviili, riistarouhe, suolakurkku ja mustapippuri keskenään ja anna maustua noin 30 minuuttia.

Kun hilloke on jäähtynyt hilloksi, lisää koko piirakalle ensiksi riistamoussea ja lisää viereen hieman hilloketta. Koristele yrteillä, kuten persiljalla, sitruunamelissalla ja ruohosipulilla.

Ainekset

  • 10 cocktailpiirakkaa

Puolukka-punasipulihilloke

  • 1,5 dl pakastepuolukoita
  • 0,75 dl sokeria
  • 0,5 dl punasipulia (silputtuna)

Riistamousse

  • 1 dl riistarouhetta
  • 1 dl majoneesia
  • 2 rkl suolakurkkua
  • 1 rkl kermaviiliä
  • mustapippuria