Mustaherukkajäätelö

Jäätelöt valmistuvat vaivattomasti myös tekemällä itse. Käyttämällä jäätelössä mustaherukkaa, saat helposti C- ja K-vitamiinia.

Reseptin on laatinut Kirsti Eskelinen Suonenjoelta.

 

Ainekset

  • 2 dl Marja Puree Mustaherukkaa
  • 1,5 dl tomusokeria
  • 2 dl maustamatonta jogurttia

Valmistus

Vatkaa ainekset tasaiseksi tehosekoittimessa. Kaada seos kulhoon ja laita pakastimeen. Vatkaa jäätyvää seosta pari kertaa. Anna jäätyä noin 3 – 4 tuntia.

Nosta jäätelö puoli tuntia ennen tarjoilua jääkaappiin pehmenemään. Ota jäätelökauhalla tai lusikalla palloja tai lastuja annosmaljoihin. Koristele halutessasi musta- tai viherherukoilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet