Facebook Pixel

Mansikka-raparperivanukkaat

Mansikka-raparperivanukkaat
3 (60%) 2 votes
gluteeniton, maidoton, munaton, pähkinätön

Vaikeusaste Helppo
Annosmäärä 5 - 6

Tätä kuohkeaa vanukasta, jossa yhdistyy mansikan makeus ja raparperin hapokkuus, et voi vastustaa. Uskaliaat voivat kokeilla tätä myös muiden Marja Pureiden kanssa.

Reseptin on laatinut Kirsti Eskelinen Suonenjoelta.

Valmistus

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä ja sulata ne tilkassa (2 rkl) kiehuvaa mansikkamehua. Laita ainekset tehosekoittimeen. Anna käydä noin minuutin verran, jotta seos kuohkeutuu ja vaalenee. Lisää tarvittaessa sokeria. Laita annoslaseihin. Koristele halutessasi valkoisilla tai vaaleanpunaisilla herukoilla. Tarjoile kylmänä.

Ainekset

  • 2 dl Marja Puree Mansikkaa
  • 2 dl raparperisosetta (sokeroitua)
  • 2 kpl liivatelehteä
  • tilkka mansikkamehua

Reseptissä käytetyt tuotteet