Facebook Pixel

Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Kilpailun säännöt

Pakkasmarja Oy:n yleiset kilpailujen ja arvontojen säännöt

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan kilpailun tai arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Osallistuakseen kilpailuun tai arvontaan, tulee osallistujan toimia julkaisun ohjeistuksen mukaan. Kilpailuun tai arvontaan tulee aina osallistua omana itsenä, ei toisen puolesta. Järjestäjätahon työntekijät eivät saa osallistua. Osallistujan on oltava yli 18-vuotias tai hänellä tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen, josta vaaditaan kirjallinen todistus sähköpostin yhteydessä. Kilpailu- tai arvontaohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään.

Palkinnot

Marjajäätelöannos -kuvakilpailu
Osallistuneiden kesken arvomme upeita ja ajankohtaisia mustikkakuosi tuotteita. Kuosin on suunnitellut Atso-Kasper Costiander ja tuotteet on valmistettu Suomessa puuvillapellavasta.

Nimien ja yhteystietojen käyttö

Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään palkinnon toimittamiseen. Voittajan nimeä ei paljasteta voittajan niin halutessa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun tai arvontaan osallistumiseen.

Nämä säännöt koskevat Pakkasmarja Oy:n järjestämiä kilpailuja ja arvontoja.