Facebook Pixel

Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Pakkasmarja -keittiötekstiilit

Suhtaudumme Pakkasmarjalla suomalaisiin upeisiin marjoihin niin intohimoisesti, että haluamme tuoda näitä herkullisia marjavärejä myös koteihin. Kauniit ”Mustikkamaito” -kuosiset keittiötekstiilit ovat nyt saatavilla täällä verkkokaupassamme. Tuomme pikkuhiljaa myös muita marjaisia ihanuuksia valikoimaan. Nämä tekstiilit ovat myös tulleet tutuksi tämän kauden Koko Suomi leipoo -ohjelmassa.

Kotimaiset pakastemarjatuotteemme löydät tuttuun tapaan lähimmästä ruokakaupastasi ympäri Suomen sekä heidän verkkokaupoistaan.

Suomalaista muotoilua

Marjakuosiemme takana on Atso-Kasper Costiander, helsinkiläinen muotoilija ja kuosisuunnittelija. Hänellä on luova uniikki tyyli ja taito luoda ainutlaatuisia töitä, joissa on tarinaa. Yhteistyö Pakkasmarjan kanssa alkoi vuonna 2017, kun Atso-Kasper Costiander voitti Pakkasmarjan järjestämän kuosikilpailun Mustikkamaito-kuosillaan.

“Kaikki Pakkasmarjan uudet kuosit on maalattu käsin akvarelleilla. Erityisenä inspiraationani ovat olleet suomalaisten marjojen superherkulliset värit.” -Atso-Kasper Costiander

Suomalaista työtä

Tuotteiden värikkäät kuosit on painettu kankaille Suomessa. Kankaat ovat 100% luonnonmateriaaleja, puuvillaa ja pellavaa. Tuotteiden mallit suunnitellaan ja ommellaan Suonenjoella. Eli kaikki nämä tekstiilit on valmistettu arvojemme mukaisesti lähellä, suomalaisella työllä.