Väriä elämään! Uudistamme pakastemarjojemme pakkaukset, lue lisää.

Kotimaiset keittiötekstiilit

Suhtaudumme Pakkasmarjalla suomalaisiin upeisiin marjoihin niin intohimoisesti, että haluamme tuoda näitä herkullisia marjavärejä myös koteihin. Kauniit marjakuosiset keittiötekstiilit ovat nyt saatavilla verkkokaupassamme. Mustikkamaito-kuosit tulivat tutuiksi tämän kauden Koko Suomi leipoo -ohjelmassa.

Kotimaiset pakastemarjatuotteemme löydät tuttuun tapaan lähimmästä ruokakaupastasi ympäri Suomen sekä heidän verkkokaupoistaan.

 

Suomalaista muotoilua

Marjakuosiemme takana on Atso-Kasper Costiander, helsinkiläinen muotoilija ja kuosisuunnittelija. Hänellä on luova uniikki tyyli ja taito luoda ainutlaatuisia töitä, joissa on tarinaa. Yhteistyö Pakkasmarjan kanssa alkoi vuonna 2017, kun Atso-Kasper Costiander voitti Pakkasmarjan järjestämän kuosikilpailun Mustikkamaito-kuosillaan.

“Kaikki Pakkasmarjan uudet kuosit on maalattu käsin akvarelleilla. Erityisenä inspiraationani ovat olleet suomalaisten marjojen superherkulliset värit.” -Atso-Kasper Costiander

Suomalaista työtä

Tuotteiden värikkäät kuosit on painettu kankaille Suomessa. Kankaat ovat 100% luonnonmateriaaleja, puuvillaa ja pellavaa. Tuotteiden mallit suunnitellaan ja ommellaan Suonenjoella. Eli kaikki nämä tekstiilit on valmistettu arvojemme mukaisesti lähellä, suomalaisella työllä.