Olemme mukana Roosa nauha -keräyksessä!

Roosanauha_logo

Pakastealtaan marjaisin kuningaspari Pakkasmarja Kuningas marjasekoitus ja Kuningatar MarjaPuree välipala tekevät hyvää!

Lahjoitamme jokaisen Kuningas- marjapussukan ja Kuningatar pureen myynnistä osan tämän vuoden Roosa nauha keräykseen. Näytä tukesi, poimi Kunkku tai Kuningatar kauppasi pakkasesta ja kerää kanssamme kaikkien aikojen potti Syöpäsäätiölle samalla, kun hellit itseäsi lempeillä suomalaisilla marjoilla!

Pakkasmarja puree! – Pakkasmarjoista väriä, iloa ja hyvää oloa. Pakkasmarjat tekevät erityisen hyvää, koska ne kerätään läheltä Suomen puhtaista metsistä ja laatutarhaviljelmiltä. Ne piipahtavat pakastumassa hiilineutraaleissa tiloissamme Suonenjoella ja jakavat väriä, iloa ja hyvää oloa ympärilleen koko vuoden.

Kuningas-marjasekoitus-250g
Marja puree Kuningatar

Kuningas Marjasekoitus 250g
Kunkkupussista löydät valoisien kesäöiden kypsyttämiä mehukkaita mansikoita ja valloittavia vadelmia vastuullisilta marjatiloilta sekä maukkaita metsämustikoita Suomen puhtaista metsistä. Surauta kunkusta vaikka raikas smoothie ja nosta malja elämälle!

Marja puree Kuningatar 150g
Kaupan marjaisin välipala löytyy kaupan pakkasesta! Kuningatar pureessa luontaiset marjojen hyvyydet ovat tallessa, koska puree on kylmäsoseutettua mustikkaa ja vadelmaa. Herkuttele vaikka sellaisenaan suoraan purkista tai jogurtin, rahkan tai puuron kaverina. Mukana puinen lusikka.

Share via
Copy link