Arja Kastarinen on Pakkasmarjan uusi toimitusjohtaja

Pakkasmarjan hallitus on valinnut yrityksen seuraavaksi toimitusjohtajaksi KTM Arja Kastarisen. Arja on toiminut vuodesta 1999 lähtien merkittävissä rooleissa tunnetuissa elintarvikeyrityksissä Suomessa. Pakkasmarjalle hän siirtyy Real Snacks Oy:stä, jossa hän on ollut toimitusjohtajana vuodesta 2015 lähtien. Hänellä on erinomainen kokemus- ja osaamistausta elintarvikealalta muutos-, talous-, henkilöstö-, vienti- ja päivittäistavarakaupan avainasiakkuusjohtamisesta. Arjan intohimoina ovat vienti, kannattava kasvu ja brändin kehittäminen.

Arja näkee, että Pakkasmarja on ruokatrendien ytimessä

”Kotimaiset marjat ovat vastuullisesti lähellä tuotettua superruokaa, joka tukee hyvinvointiamme luonnollisella tavalla. Työurani on mennyt napostelutuotteiden parissa ja mikäpä olisi parempaa naposteltavaa kuin kotimaiset marjat! Erityisen tärkeää minulle on se, että yrityksellä on kasvolliset omistajat -marjanviljelijät.”


Pakkasmarjalaisilla on intoa kehittää yritystä koko ajan yhä modernimmaksi ja tunnetummaksi marjayritykseksi, kuitenkin perinteitä kunnioittaen, viljelijöistä, asiakkaista ja henkilöstöstä huolta pitäen. Uskomme Arjan tuovan juuri oikeanlaista osaamista yrityksemme seuraavaan kehitysvaiheeseen. Arja aloittaa tehtävässään elokuun alussa. Siihen saakka talous- ja hallintopäällikkö Mari Paananen jatkaa yrityksen väliaikaisena toimitusjohtajana.

Toivotamme Arjan lämpimästi tervetulleeksi työkaveriksemme!

Taustaa

Pakkasmarja on marjanviljelijöiden omistama marjayritys, jonka tuotteet ovat hyvin tunnettuja Suomessa. Yrityksen pakastetuotteita löydät ympärivuoden lähes jokaisesta kaupan pakastealtaasta ja kesäisin tuoremarjoja kauppojen hedelmä- ja vihannesosastoilta. Pakkasmarjan Liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa vuodessa ja yrityksessä käsitellään marjoja useita miljoonia kiloja vuodessa. Matti Leinonen työskenteli Pakkasmarjan toimitusjohtajana vuodesta 2010 lähtien ja halusi kevättalvesta siirtyä uusien haasteiden pariin urallaan. Hän luopui yhtiön toimitusjohtajan tehtävästä 28.02.2022.

Share via
Copy link