Työntekijätarina – Anniina Sinkkilä

Marjat ja mansikat lähellä sydäntä

“On ollut tosi ihana päästä Pakkasmarjalle töihin entiseen kotikaupunkiini Suonenjoelle”, hehkuttaa Anniina Sinkkilä. Anniina Sinkkilä pestattiin töihin Pakkasmarjalla heinäkuussa Netta Kettusen äitiyslomaa sijaistamaan.

Anniina on aiemmin toiminut myymäläpäällikkönä ja aluevisualistina vaateliikkeissä. Pakkasmarjalla hänen vastuullaan on myynti ja asiakkuudet ja hän osallistuu myös toimistotöihin ja on markkinointitiimin jäsen.

“Tehtäväni on palvella erityisesti pakasteasiakkaitamme mahdollisimman hyvin, pidän säännöllisesti heihin yhteyttä ja hoidan myös uusasiakashankintaa. Toimenkuvani on monipuolinen ja kiinnostava. Marjat ja varsinkin mansikat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, joten on hienoa kuulua tähän porukkaan.”

Työyhteisön hyvä ilmapiiri on Anniinalle tärkeä asia

“Pakkasmarjalle on ollut helppo kotiutua, jo tämän muutaman kuukauden aikana on tullut sellainen hyvä fiilis ja tunnen kuuluvani porukkaan. Työkaverit on mukavia ja täällä on avoin ja keskusteleva ilmapiiri, se on minulle tärkeää, sillä työpaikalla vietetään kuitenkin niin suuri osa elämästä. Täällä on hyvä olla”, kiittää Anniina Sinkkilä.

Anniinan perheeseen kuuluu puolison lisäksi kaksi ja puolivuotias tytär ja Kreetalta adoptoitu koira

“Asuttiin Vantaalla kahdeksan vuotta ja kun tyttäremme syntyi, halusimme lähemmäs omia perheitämme ja ystäviämme, joten asetuimme Kuopioon, mistä mieheni on kotoisin. Mies tekee etätöitä ja muuttoa suunniteltiin ihan sen perusteella, miten minä löydän Savosta mielenkiintoisia töitä ja olenkintodella tykännyt tästä työpaikasta”, kertoo Anniina.

 


Kirjoittanut marraskuussa 2021:

Marita Leskinen
Suonenjoki-lehti

Share via
Copy link