Verkkokauppa avattu!

Pakkasmarja -keittiötekstiilit nyt saatavilla verkkokaupastamme. Suhtaudumme Pakkasmarjalla suomalaisiin upeisiin marjoihin niin intohimoisesti, että haluamme tuoda näitä herkullisia marjavärejä myös koteihin. Ensimmäisenä on saatavilla kauniit ”Mustikkamaito” -kuosiset keittiötekstiilit. Tuomme pikkuhiljaa myös muita marjaisia ihanuuksia valikoimaan. Nämä tekstiilit ovat tulleet tutuksi tämän kauden Koko Suomi leipoo -ohjelmassa. Marjakuosiemme takana on Atso-Kasper Costiander, helsinkiläinen muotoilija ja kuosisuunnittelija. Hänellä on luova uniikki tyyli ja taito luoda ainutlaatuisia töitä, joissa on tarinaa. Käy tutustumassa ihaniin keittiötekstiileihin verkkokaupassamme.

Pakastemarjatuotteemme löydät tuttuun tapaan lähimmästä ruokakaupastasi ympäri Suomen sekä heidän verkkokaupoistaan.

Share via
Copy link