Presidentti Sauli Niinistö vieraili virtuaalisesti Pakkasmarjalla

Presidentti Niinistö vieraili virtuaalisesti Pakkasmarjalla perjantaina 12.6. Tämä erittäin mieluisa vierailu oli osa hänen Suonenjoen virtuaalivierailua 🍓🇫🇮

Kävimme asioita läpi monipuolisesti ja keskustelimme siitä mitä ihmisille kuuluu Suonenjoella sekä Pakkasmarjalla. Yhtälailla keskustelut menivät korona-tilanteen vaikutuksiin sekä viljelmillä että koko marja-alalla.

Presidentti oli hyvin tietoinen ulkomaalaisten poimijoiden tilanteesta ja on hänkin päässyt osallistumaan tämän aiheen käsittelyyn kevään aikana. Lisäksi kerroimme myös yhtiömme kasvusta ja toimenpiteistä koko sen 38 vuotisen historian ajalta.

Toimme pääosin viestiä hyvässä kasvuhengessä, mutta samaan aikaan nostimme huolta tämän kauden marjojen poiminnasta. 

Videotallenne vierailusta on katsottavissa linkistä.

presidentti Niinistö

Share via
Copy link