Rauhallista itsenäisyyspäivää

Näin itsenäisyyspäivän aikoihin mielen valtaa kiitollisuus kauniista, turvallisesta ja puhtaasta isänmaastamme. 🇫🇮 Näissä sinivalkoisissa tunnelmissa ja itsenäisyyspäivän kunniaksi, kokosimme listan asioista, missä suomalaisuus näkyy meillä täällä Pakkasmarjalla joka päiväisessä työssämme:

Kotimaisuus on yksi arvoistamme

Pakkasmarjan arvot ovat muodostuneet aikojensaatossa ja ne todella näkyvät kaikessa mitä teemme. Arvojamme ovat vastuullisuus, kotimaisuus, laatu ja kustannustehokkuus. Näiden arvojen mukaisesti koko tiimimme tekee innolla työtä kotimaisen marjan eteen.

Raaka-aineet Suomen puhtaasta luonnosta

Pakkasmarjan tehtävänä on valmistaa suomalaisille turvallisia ja terveellisiä kotimaisia marjatuotteita ympärivuoden. Raaka-aineemme ovat luonnon aarteita, joten meille olennaista on suojella niiden kasvuympäristöä ja tehdä asiat oikein ja puhtaasti, jotta jatkossakin kotimaiset marjat olisivat niitä kaikkein turvallisimpia ja terveellisimpiä.

Suomalaisen työn turvaaminen

Jotta saamme marjasadot laadukkaina talteen, työllistämme paljon suoraan ja välillisesti. Valvomme koko ajan, että kaikki ketjussamme pärjäävät ja voivat hyvin.

Toimintamme voima on marjanviljelijöissä. Siksi meille on äärimmäisen tärkeää olla luotettava kumppani viljelijöillemme ja turvata suomalainen marjanviljelytyö myös tulevaisuudessa.

Kotimaisten marjaraaka-aineiden ohella hankimme pakkaustarvikkeet ja muut hankinnat Suomesta. Aina kun se vain on mahdollista ja löytyy kotimainen vaihtoehto. Kotimaisuus on meille tärkeä hankintakriteeri.

Tuotteemme pakataan ja valmistetaan täällä Suonenjoella, suomalaisella työllä. Meille on sydämenasia huolehtia työntekijöistämme, jotta jokaisella on turvallista ja mukava työskennellä ❤️.

Lue lisää vastuullisuudestamme

mustikkapiirakka

Share via
Copy link