Uutuustuotteemme pakkauksen kuosin on suunnitellut Atso-Kasper Costiander

Tämän syksyn uutuustuotteemme, Kaksi marjaa – mansikka & tyrni -marjasekoitus,  kaipasi ulkoasukseen hehkuvan marjaista kuosia ja apuun kutsuimme meille jo ennestään tutun suomalaisen suunnittelijan, Atso-Kasper Costianderin. Tutustuimme pari vuotta sitten, kun hän voitti marjakuosikilpailumme ”Mustikkamaito” – kuosillaan.

Atso-Kasper on helsinkiläinen freelancer muotoilija ja taiteilija. Tältä monipuoliselta designerilta löytyy osaamista ja kokemusta, niin printti- ja kuosisuunnittelun, kuin myös keramiikan- ja lasimuotoilun saralta. Hänellä on todella uniikki ja luova oma tyylinsä ja taito luoda ainutlaatuisia töitä, joissa on tarinaa. Hän on varmasti myös yksi mukavimmista ja täsmällisimmistä  yhteistyökumppaneista, joita olemme koskaan tavanneet.

Tässä Atso -Kasperin omia ajatuksia tästä uutuus tuotteesta ja mistä kuosin idea sai alkunsa:

Käsinmaalatussa Kaksi marjaa -kuosissa pikkuisten tyrnien aurinkoinen kirpsakkuus sekoittuu lempeiden mansikoiden punaiseen makeuteen. Kun nämä kaksi kotimaista marjaa soseuttaa keskenään, syntyy hehkuvan punaoranssi vitamiinipommi, joka taatusti piristää vuoden pimeimpinäkin aamuina!

Blendaa Kaksi marjaa smoothieksi, kaada jäisinä vaikka kaurajogurtin joukkoon tai nautiskele pirskahtelevia kesämuistoja välipalaksi sellaisenaan. -Atso-Kasper Costiander

 

Share via
Copy link